Co se týká dekodéru tak pak poznáš,že chceš víc a to mi věř,toto bude začátek a pak budeš chtít nějaký ten izolovaný úsek a budeš v.....
jinak SMD o velikosti 0603 používám také,ale dekodéry jsem již přestál,ty domácí jsou opravdu k ničemu,jen takový základ,na to je zase škoda peněz,za chvíli je budeš měnit....nenastavíš tam stupně zrychlení,zpomalení,brzdnou dráhu,prostě nic....,ale budeš mít radost,že sis to sám doma vyrobil,to je asi to jediné plus.O ceně nemá smysl psát,protože poměr ceny a užitku domácích dekodérů nelze s kupovaným porovnat,budeš akorát nespokojený,až Ti mašinka,či tramvaj v bude zrychlovat jak raketa,místo plynulého zrychlení,ale už nebudeš mít možnost to ovlivnit,kdešto s dekodérem o 128jízdních stupních můžeš krásně každou lokomotivu/tramvaj nastavit,ač má každá třeba jiný motor,prakticky stejně
Je to můj názor,ale i jiných,prošel si tím každý....všichni jsme si mysleli jak bude super ušetřit...ale já si myslím,že toto je tramvajový Web a zanášíme sem něco co patří na diskuzní forum modely.biz,tam si o těchto dekodérech můžeš přečist mnoho,jsou tam i jednodužší než si dal sem odkaz....
Ale zase nadruhou stranu,když si nevyhledáš dostatek informací z webů od lidí co s digitálem dělají tak si půjdeš krůček po krůčku a dáš nakonec za to víc...
A tím bych debatu digitálu ukončil,sem prostě nepatří