Čorka web
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
Re: Čorka web
http://svettram.blog.cz/0803/z-vraku-zb ... ky-special
Ale musí se uznat, že je dobrej
Ale musí se uznat, že je dobrej
Formát je jasný, jen není čas a nálada na focení po Praze, takže tam dávám jen fotky, které chci někomu ukázat. Od 7.4. bych měl mít zase větší příležitost k focení tramvají.MOp píše:- tramfoto - stále se hledajicí formát, naposledy aktualizován v únoru jednou fotkou
Mám teď prostě i jinačí zájmy a ve volném čase mizím z Prahy: http://www.stepan.tramfoto.cz/galerie/index.php
- Absolut
- Moderátor
Vy jste studoval psychologii, co? Hade fialový
Právě jsem vybral 65 fotek z rozmezí 1.8.1997 - 22.8.1997 a bude z toho 19., 20., 21., a 22. SJ. Ještě napsat popisky, nechcete to udělat Vy? Jistě si tehdejší provoz dobře pamatujete...
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Minule jsem ho potkal v tramvaji a chudák málem plakal, že ti dodal více fotek a zatím tam nejsou.Tonda Ježek píše:A že je Jonáš aktivní cestovatel a zasílá spoustu fotek, tak za to já opravdu nemůžu, naopak sem za to rád (proto se snažím ty jeho uveřejňovat přednostně)![]()
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tomu se rika skryte vydirani. Kdybych to neprozradil, nedonutim te jej vytvorit..Absolut píše:Tedy pane MOp, vy provaříte i to, co nevíte. Dnes večer si přečtu a doplním jednu 28 stránkovou zprávu a pak se pokusím jeden SJ vytvořit. A.
On asi za to nemůže, tak by jsme ho měly nechat být. Najednu stranu ho možná někteří nemáme rádi, ale na druhou stranu jsem tam našel něco zajímavého
http://svettram.blog.cz/0803/vuz-7151-po-stretu-s-autem
http://svettram.blog.cz/0803/vuz-7151-po-stretu-s-autem
- PvvS
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Problem je ze casto se kombinuji dysgrafie a a dyslexie. Pak ma problem i se stavbou slov a vet. Casto vynechava nektera pismena, diakriticky znaminka..
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Tak tak. Měl jsem na ZŠ spolužačku s touhle vadou, měla problémy se psaním, ale nikoli s pravopisem, nýbrž s grafickou podobou písma.fricoolinek2 píše: Myslím, že tomu rozumíš dobře. Dysgrafik by tedy měl mít problémy jen s psaním v ruce, nikoliv se psaním strojovým...
- Absolut
- Moderátor
Tedy pane MOp, vy provaříte i to, co nevíte. Dnes večer si přečtu a doplním jednu 28 stránkovou zprávu a pak se pokusím jeden SJ vytvořit. A.
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem to ani tak nebral. Třeba tyto naše výlevy ukážou potencionálním budoucím adminům nových webů, že to není vždy jednoduché něco dlouhodobě tvořitiMOp píše:Nechtel jsem nikoho napadat a ani vyvolat flame, aby se branil. Proste mi nejaky prispevek prede mnou asocioval jistou myslenku. Veskere zde zminene duvody jsou zname a pochopitelne, jen jsem chtel upozornit na to co bylo, a kde je to dnes..
Toto jsem zapomněl zmínit, ale i to k tomu všemu patříMOp píše:Rad bych uvedl jednu vec na pravou miru - za aktualnim omezenim FZ nestoji nedostatek casu, ale me vnitrni rozpolozeni a neochota se s nim momentalne zabyvat.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nechtel jsem nikoho napadat a ani vyvolat flame, aby se branil. Proste mi nejaky prispevek prede mnou asocioval jistou myslenku. Veskere zde zminene duvody jsou zname a pochopitelne, jen jsem chtel upozornit na to co bylo, a kde je to dnes..
Rad bych uvedl jednu vec na pravou miru - za aktualnim omezenim FZ nestoji nedostatek casu, ale me vnitrni rozpolozeni a neochota se s nim momentalne zabyvat. Pan Absolut interne slibil po dobu vyluky FZ dodavat SJ, jsem zvedav, jak bude uspesny a zda sve slovo dodrzi...
Rad bych uvedl jednu vec na pravou miru - za aktualnim omezenim FZ nestoji nedostatek casu, ale me vnitrni rozpolozeni a neochota se s nim momentalne zabyvat. Pan Absolut interne slibil po dobu vyluky FZ dodavat SJ, jsem zvedav, jak bude uspesny a zda sve slovo dodrzi...
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak, tak, kde jsou ty časy, kdy se všechno stíhalo v pohodě. Ono skloubit zaměstnání, povinnosti a ostatní ne-dopravní zájmy s tvorbou webu je dosti složitá záležitost (a Tobě to snad nemusím vysvětlovat, viz. aktuální omezení fotožurnálu). Ale v poslední době se celkem snažím aktualizovat alespoň jednou za týden. A že je Jonáš aktivní cestovatel a zasílá spoustu fotek, tak za to já opravdu nemůžu, naopak sem za to rád (proto se snažím ty jeho uveřejňovat přednostně)
Fořtík píše:Ale notáák, pán MOp. Děkujeme za reklamu.MOp píše:Já nevím jak vy, ale já být v jeho kůži, tak mám nesmírnou radost, že se o mne či mém webu mluví, protože udělat mu takovou reklamu a zajistit čtenáře se povede jen málokomu..
- mdcrbiz - nebýt fotícího Jonáše, není skoro aktualizovánAle věci se mají asi tak, že mhdcr.biz vznikalo v době, kdy jsme já, Tonda a další uvedení přispěvatelé byli studenti - hafo času a bezstarostný život. Bohužel (avšak i bohudík) již studenty nejsme. Díky tomu razantně ubylo i volného času.
Kdy jsem byl já naposledy s foťákem v terénu, to si pomalu už ani nepomatuju. Ty stránky rozhodně jsou aktivní, bohužel na ně nezbývá tolik času, kolik se jim dostávalo v minulosti (zejména od Tondy). Když je možnost a čas, určitě se něco objevuje. Nejaktivnější je asi naše FOTO-AKTUÁLNĚ.
Tam může přidávat fotky úplně kdokoliv (snad kromě Jana Siekela - ten nás nemá rád
).
Jinak na rozdíl od všech stránek, které zde byly probírány jsou Tebou uvedené tři v něčem rozdílné - ani jedny z nich na nikom neparazitují, nikoho nekopírují a kráčejí svojí cestou. O ostatních vyčórovaných webech se toto říci nedá...
Obdivuju všechny ty, kteří jsou v pracovním zápřahu a i ze zbytku svého volného času dokáží vytěžit maximum a toto vytěžené maximum věnovat webu.
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že tomu rozumíš dobře. Dysgrafik by tedy měl mít problémy jen s psaním v ruce, nikoliv se psaním strojovým...Fořtík píše:POkud tomu dobře rozumím, tak dysgrafik je odpovědný za gramatické chyby ve svých textech?MOp píše:Dysgrafie je specifická porucha grafického projevu. Postihuje celkovou úpravu písma. Charakteristické je křečovité a neúhledné písmo. Podstatné je, že tato porucha žádným způsobem neovlivňuje intelekt.
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
POkud tomu dobře rozumím, tak dysgrafik je odpovědný za gramatické chyby ve svých textech?MOp píše:Dysgrafie je specifická porucha grafického projevu. Postihuje celkovou úpravu písma. Charakteristické je křečovité a neúhledné písmo. Podstatné je, že tato porucha žádným způsobem neovlivňuje intelekt.