Čorka web
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
Re: Čorka web
Dis- = totální absence/neschopnost něčeho (disharmonie - chybí harmonie); dys- = porucha něčeho (dyslexie - porucha čtení).
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Slovo dyslexie je odvozeno z řeckého „lexis“, což znamená slovní vyjadřování, řeč, jazyk, a předpony „dys-“, která naznačuje, že něco je nedokonalé, porušené, nepatřičné.
Dysgrafie je specifická porucha grafického projevu. Postihuje celkovou úpravu písma. Charakteristické je křečovité a neúhledné písmo. Podstatné je, že tato porucha žádným způsobem neovlivňuje intelekt.
Dysgrafie je specifická porucha grafického projevu. Postihuje celkovou úpravu písma. Charakteristické je křečovité a neúhledné písmo. Podstatné je, že tato porucha žádným způsobem neovlivňuje intelekt.
Disproporce, disonance, disertace, disident, diskotéka
, ale dyslektik? Jabberwocky, poraď prosím!
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Nejspíš joMatošo píše:nevim, jestli je to dislektik nebo disgrafik...Nechci ti brát další iluze, ale opravdu spíš dyslexie a dysgrafie...
- Matošo
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
demon píše:Nechci ti brát další iluze, ale opravdu spíš dyslexie a dysgrafie...Matošo píše:nevim, jestli je to dislektik nebo disgrafik...
tak oni to maj šupáci na praha.educanet.cz blbě...
- Absolut
- Moderátor
Pane Fořtík, to s Vámi můžu jedině souhlasit. Kdyby mi někdo dal jen tak týden dovolené, kdy bych mohl denně 8 a půl hodiny věnovat prtkám, tak máme 20 nových Scanjournálů. Materiál je, čas není. Dále mám v šuplíku nachystanou evidenci vozů T3 k prezentaci na internetu, bohužel "jen" ve formátu rozpracovaný xls soubor + štos papírových zápisků. A nemám ten čas, navíc se v práci objevují samé zajímavé věci, které bych se jako šotouš styděl nechat být. No a když jsem teď měl o velikonocích tři dny volna, což za studenstkých časů byla havaj, tak jsem na tramvajkách dělal jen trošku, protože jsem byl celé tři dny u ženy a věnoval jsem se muzikálu Angelika nebo třebas interaktivní činnosti se stavebnicí Duplo 
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ale notáák, pán MOp. Děkujeme za reklamu.MOp píše:Já nevím jak vy, ale já být v jeho kůži, tak mám nesmírnou radost, že se o mne či mém webu mluví, protože udělat mu takovou reklamu a zajistit čtenáře se povede jen málokomu..
- mdcrbiz - nebýt fotícího Jonáše, není skoro aktualizován
Jinak na rozdíl od všech stránek, které zde byly probírány jsou Tebou uvedené tři v něčem rozdílné - ani jedny z nich na nikom neparazitují, nikoho nekopírují a kráčejí svojí cestou. O ostatních vyčórovaných webech se toto říci nedá...
Obdivuju všechny ty, kteří jsou v pracovním zápřahu a i ze zbytku svého volného času dokáží vytěžit maximum a toto vytěžené maximum věnovat webu.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Já nevím jak vy, ale já být v jeho kůži, tak mám nesmírnou radost, že se o mne či mém webu mluví, protože udělat mu takovou reklamu a zajistit čtenáře se povede jen málokomu..
Čas od času se vždy něco resuscituje z klinické smrti, tentokráte to je asi jeho web. Když se na to zpětně podíváme tak:
- skoro zmizel náš plagiát s koncovkou info
- mhdfoto - naposledy aktualizováno v únoru, předtím v lednu
- tramfoto - stále se hledajicí formát, naposledy aktualizován v únoru jednou fotkou
Tudíž být v jeho kůži, mám radost, že se o něm mluví..
Čas od času se vždy něco resuscituje z klinické smrti, tentokráte to je asi jeho web. Když se na to zpětně podíváme tak:
- skoro zmizel náš plagiát s koncovkou info
- mhdfoto - naposledy aktualizováno v únoru, předtím v lednu
- tramfoto - stále se hledajicí formát, naposledy aktualizován v únoru jednou fotkou
Tudíž být v jeho kůži, mám radost, že se o něm mluví..
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nechci ti brát další iluze, ale opravdu spíš dyslexie a dysgrafie...Matošo píše:nevim, jestli je to dislektik nebo disgrafik...
- Matošo
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
nevim, jestli je to dislektik nebo disgrafik, ale určitě mi teď fricoolinek2 skazil legraci... už mě to nebude tak bavit, když vím, že je ho někomu líto...
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
To spíš dyzgrafik, ne? Ale možná opravdu není taktní si z dotyčného dělat srandu...demon píše:Tak pán je asi dyslektik, já bych si z toho až takovou pr*el nedělal.
Myslim že si to ani náhodou nezaslouží takovou pozornost, jakou tomu věnujete...
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak pán je asi dyslektik, já bych si z toho až takovou pr*el nedělal.
Myslim že si to ani náhodou nezaslouží takovou pozornost, jakou tomu věnujete...
- Matošo
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
už to tam neni, ale včera tam měl už aktualizace na dnešní den a u toh nápis - dnes... to potvrzuje, že žije v jinym časovym pásmu... 
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Dík za doplnění, už jsem to tam přidal.Karosák píše:Ty krááávo, to je mistr. Stará kolej v Libni-taky dobrý: zaprvé je to obšlehnutý z Expresu a zadruhé KOLEJ na fasádě domu, po které dodnes jezdí tramvaje, si představuji poměrně obtížně
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ty krááávo, to je mistr
. Stará kolej v Libni-taky dobrý: zaprvé je to obšlehnutý z Expresu a zadruhé KOLEJ na fasádě domu, po které dodnes jezdí tramvaje, si představuji poměrně obtížně