Na tom projektu je přeložení magistrály za Muzeum a TUNEL pod Vinohradskou.Ladislav Kubera píše:Domnívám se, že každé řešení má v sobě skryty problémy. Tramvaje na VN by se mi líbily ihned, ale problém s hromaděním IGK na magistrále je závažný. Nastane ale okamžik, pro který nebude současný poměr mezi tranzitujícími a místními IGK podstatný. Tím okamžikem je uzavření Nusel. mostu kvůli nezbytné opravě. Pak teprve přijde dle mého názoru náš čas.
TT Václavské náměstí - studie
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
kocour
To může být pěkně dlouhé čekání. Vázat změny na VN na opravu Nuseláku není dobrá myšlenka.Ladislav Kubera píše:Domnívám se, že každé řešení má v sobě skryty problémy. Tramvaje na VN by se mi líbily ihned, ale problém s hromaděním IGK na magistrále je závažný. Nastane ale okamžik, pro který nebude současný poměr mezi tranzitujícími a místními IGK podstatný. Tím okamžikem je uzavření Nusel. mostu kvůli nezbytné opravě. Pak teprve přijde dle mého názoru náš čas.
-
Ladislav Kubera
Domnívám se, že každé řešení má v sobě skryty problémy. Tramvaje na VN by se mi líbily ihned, ale problém s hromaděním IGK na magistrále je závažný. Nastane ale okamžik, pro který nebude současný poměr mezi tranzitujícími a místními IGK podstatný. Tím okamžikem je uzavření Nusel. mostu kvůli nezbytné opravě. Pak teprve přijde dle mého názoru náš čas.
-
kocour
-
Martin-KT8D5.RN2P
-
Martin-KT8D5.RN2P
-
Martin-KT8D5.RN2P
Pravda, ale každopádně, to je zatim v horizontu tak dalekém, že dokud nebude okruh, magistrála se nesmí zavřít... Praha by to neustála.XSC píše:Nebudou zbytečný, jsou přímo udělaný pro tramvaj. Hlavně uprostřed VN jsou krajní výstupy součástí podchodu a lidí je v nich dost. Já doufám, že tam zůstanou, ten výkres vypadá poněkud sterilně, takže třeba jisté detaily chybí. Potěšující je rozšíření chodníků, prodrat se turisty je náročné...Martin-KT8D5.RN2P píše:Ale tak tam budou zbytečný, když budou na krajích... pak už přejdeš v pohodě, když tam nebude silnice, nebo jen an ně zapomněli.
Co mě spíš překvapuje je kompletní tramvajová křižovatka uprostřed VN.
-
MOp
za sebe mohu prohlasit, ze je to snad nejhorsi mozne reseni ktere se mohlo vybrat. (asi bylo nejdrazsi.. zname to, ze?)
ale jak jiz rekl pajda, papir snese vse, vizualizace se skresli atd..
paklize bude v cele delce vaclavskeho namesti podzemni parkoviste, dokazi se s navrhem jeste smirit, ale takto nikoliv..
FUJ ..
ale jak jiz rekl pajda, papir snese vse, vizualizace se skresli atd..
paklize bude v cele delce vaclavskeho namesti podzemni parkoviste, dokazi se s navrhem jeste smirit, ale takto nikoliv..
FUJ ..
Nebudou zbytečný, jsou přímo udělaný pro tramvaj. Hlavně uprostřed VN jsou krajní výstupy součástí podchodu a lidí je v nich dost. Já doufám, že tam zůstanou, ten výkres vypadá poněkud sterilně, takže třeba jisté detaily chybí. Potěšující je rozšíření chodníků, prodrat se turisty je náročné...Martin-KT8D5.RN2P píše:Ale tak tam budou zbytečný, když budou na krajích... pak už přejdeš v pohodě, když tam nebude silnice, nebo jen an ně zapomněli.
Co mě spíš překvapuje je kompletní tramvajová křižovatka uprostřed VN.
- Pajda
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To je problém vizualizací. Tam se všechno namaluje jak je potřeba, ale ve skutečnosti je to jinak.Martin-KT8D5.RN2P píše:Ale tak tam budou zbytečný, když budou na krajích... pak už přejdeš v pohodě, když tam nebude silnice, nebo jen an ně zapomněli.
Viděl jsem krásné vizualizace toho. co se staví na Plzeňské u Klamovky. Podle obrázků je Plzeňská oaza klidu a je to tam plný ¨zeleně.
Papír snese vše.
-
Martin-KT8D5.RN2P