Linkové vedení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Linkové vedení
Možná to měl bejt humor:
Před chvilkou linková volba pro linky 7 a 11, tak si říkám copa se kde děje, do Strašnic už nejezdíme :]
A samozřejmě, je prý nějaký problém na Solidaritě...
Před chvilkou linková volba pro linky 7 a 11, tak si říkám copa se kde děje, do Strašnic už nejezdíme :]
A samozřejmě, je prý nějaký problém na Solidaritě...
-
gabuliatko
- Uživatel
To je společenský problém - je třeba ujasnit si co chceme. Podle mne je priorita, aby ožralové nejezdili autem ale MHD. Pokud si ožrala sedne a maximální škoda je že se pobleje tak bych nechal žít a byl rád že nejel autem a nikoho nesejmul. Chtít po něm jízdenku, nezlobte se ale už jsem byl párkrát ve stavu a byl jsem rád, že jsem trefil domu, nějaká jízdenka ...von Špilberk píše:Ale když se ještě vrátím k nočnímu provozu: Pokud jsou někde snad problémy s kapacitou, doporučuji nasadit více revizorů. Přál bych vám zažít ten rozdíl v obsazenosti vozu, když ve voze cestují s hlídkou MP i revizoři. To je pak kultura noční MHDTo hned vím a vidím, že vezu skutečně slušné lidi. Ti se slušně chovají, cestují slušně (místa je v tu ránu dost) a ve slušném prostředí, a mají na to koneckonců nárok, protože si taky slušně zaplatili. Proti takovým nočním zákazníkům neřeknu ani slovo.
-
von Špilberk
- Uživatel
Mě to neurazilo, nejsem urážlivý. Jen mne napadlo, jak chceš v MHD cestovatthriller2 píše:Pokud Tě to urazilo, omlouvám se.
Sranda musí být i kdyby fotra věšeli. Byl to jen vtípek. V devíti z desíti případů, kdy mě napadně nějaká sarkastická odpověď, se zarazím a nic nepíšu. Toto byl ten desátý případ v řadě. Pokud Tě to urazilo, omlouvám se.von Špilberk píše:...výlev thrillera2 nechápu...
-
von Špilberk
- Uživatel
Jo, jo, jednou jsem se z Modřan vrátil s totálně posprejovaným zadním vozem. A když jsem to na PA uviděl, tak jsem vůbec nevěděl, kdy a kde se to stalo. Až dodatečně mi došlo, že na zadní plošině 1.vozu stála celou cestu z Modřan do Podolí nějaká parta. Asi abych neviděl do druhého vozu.9001 píše:DíkyŠlo mi hlavně o pozdější zátahy souprav, kde řidič nemá žádnou kontrolu nad zadním vozem...
Ale když se ještě vrátím k nočnímu provozu: Pokud jsou někde snad problémy s kapacitou, doporučuji nasadit více revizorů. Přál bych vám zažít ten rozdíl v obsazenosti vozu, když ve voze cestují s hlídkou MP i revizoři. To je pak kultura noční MHD
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
DíkyFořtík píše:Milane, klídek, možná kdybys trochu ustoupil z té pozice samozvaného dopravního odborníka, tak bys uměl brát věci s nadhledem - nikde není psáno, že jedině ty máš pravdu a jedině tvé názory jsou správné. Šetři smajlíky a vykřičníky. 9001 má pravdu, 52 jezdí v centru dost nařachlá, takže galerku, co si ve městě naloží si pak do Modřan nebo na Lehovec doveze. A podle toho to pak vypadá.
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Milane, klídek, možná kdybys trochu ustoupil z té pozice samozvaného dopravního odborníka, tak bys uměl brát věci s nadhledem - nikde není psáno, že jedině ty máš pravdu a jedině tvé názory jsou správné. Šetři smajlíky a vykřičníky. 9001 má pravdu, 52 jezdí v centru dost nařachlá, takže galerku, co si ve městě naloží si pak do Modřan nebo na Lehovec doveze. A podle toho to pak vypadá.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
9001 píše:Reakce byla na VonŠ. Vzal bych si být tebou prášek a šel si lehnout.
Co byla reakce na von Š?
Když ty jsi v reakci na něj (v 19:18) napsal narážku na "(pod)úroveň" TRAM z Modřan, jenž já jsem rozporoval (19:31), což ty jsi přímo napadl (20:02) příspěvkem začínajícím "MM:" nikde neobsahujícím "von Š", načež já následně (v 20:20) zase ještě jednou-podrobněji argumentoval můj názor v předchozím příspěvku. Ať se dívám, jak se dívám nevidím nic na co by jsi mohl "prostředním" příspěvkem v 20:02 reagovat na von Š!
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Reakce byla na VonŠ. Vzal bych si být tebou prášek a šel si lehnout.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
9001: Já to pochopil - a to, že jsem jako von Š z PA mělo znamenat, že mám s Modřany - respektive TRAM jedoucími z nich minimálně stejné zkušenosti jako on. Pravdou je, že je mám určo větší, díky mému zdejšímu/pražskému bydlišti na Dvorcích - já ty TRAM z Modřan tedy vidím takřka denně (narozdíl od von Š), i když je neřídím a je jedno jestli jedu DC na směnu či ve volnu.
Znovu opakuji, že "bordel" jsem v TRAM víckrát viděl v centru!
Znovu opakuji, že "bordel" jsem v TRAM víckrát viděl v centru!
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
MM: Nebud tak útočný... Možná by sis s tímhle přístupem měl zajít ke cvokaři...
Nebyla to narážka na řidiče, ale právě na vandalismus... Co si pamatuji na fotku jak to tram schytala primalexem právě z Modřan a spousta dalších poškození. Hostivař je od dob M22 kdy se tam vozí vzduch.
Nebyla to narážka na řidiče, ale právě na vandalismus... Co si pamatuji na fotku jak to tram schytala primalexem právě z Modřan a spousta dalších poškození. Hostivař je od dob M22 kdy se tam vozí vzduch.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem také z PA a fakt nevím, jaký máš problém s TRAM jedoucími od Modřan9001 píše:von Špilberk: Tady se shodneme. Současný provoz je ok.
Jinak když se hraje na Spartě, tak tram dostanou sodu i ve 4 odpoledne. Tramvaje z Modřan myslím nemusím tobě jako pankráckému řiiči popisovat.
Naprosto nemohu přistoupit na tvou narážku, že tamní vandalové neničí jen tamní zastávky, ale i přímo TRAM - rozhodně větší vandalismus je viditelně v TRAM z Hostivaře, ale vysklené TRAM či "jen" poblité nebo jinak zasviněné z požívání potravin a nápojů bývají i v centru - osobně asi nejzasvinější TRAM jsem opakovaně přivezl z krátké = "centrální" linky č.6!
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
von Špilberk: Tady se shodneme. Současný provoz je ok.
Jinak když se hraje na Spartě, tak tram dostanou sodu i ve 4 odpoledne. Tramvaje z Modřan myslím nemusím tobě jako pankráckému řiiči popisovat.
-
von Špilberk
- Uživatel
No já jsem nenapsal, že noční doprava není potřeba, jen jsem napsal, že se nemusí posilovat; ani jsem nenapsal, že kdo je venku po 22 hod, ten chlastá, takže ten výlev thrillera2 nechápu. Trvám ale na tom, že v noční dopravě je slušných cestujících menšina, a taky jsem napsal: bohužel. A tak to je, když mám noční, tak to vidím. Taky jsem viděl, jak někdy dopadly tramvaje kolegů. V noční dopravě je stále i nedostatečný dozor MP, někdy je za celou noc vůbec nevidím. Na každé konečné pak budit opilce a bezdomovce není žádná zábava.
Já jsem trochu výjimka.9001 píše:Jinak pánové nalijme si čistého vína. Kdo z Vás nikdy nebyl na firemním večírku do dvou ráno, kdo z Vás nikdy nešel pařit do noci, kdo z Vás nešel na pivo a jel domu pozdě v noci...