Já mám včetně VPP u DPP tak 27 něco, manželka na mateřské 7600, čili 35 tis. si vydělte 4 a máme necelých 9 na osobu.
No a DCHDC narozdíl od rodin nemají hypotéky, leasingy, nekupují dvoje botičky za zimu, protože už se spíš zmenšujou.
Oblečení, pleny, nutrilon, pak přijde škola, dítě pořád roste, atd. Taktéž má DCHDC všude slevy a jiné požitky.
A to jsem platově nadprůměr, tak že na nářky důchodců s královskejma důchodama 10.000 a více mám opravdu vlastní názor.
Docela nejvíce znevýhodněná je v tomhle stádě rodina, pak se není čemu divit, že se množí spíš barevní, než majorita, jejíž děti pak budou živit třeba dvojnásobek důchodců, než bude lidí v produktivním věku.
Já už sice nic nedlužím, neb nejsem líný vozit po Praze důchodce, ale na nářky důchodců mám názor asi dost odlišný, než mají důchodci samotní.
Navíc já musím mít volno, abych mohl jet pro něco ve slevě. DCHDC si může jet kdy chce.
No i tak jsem radši pětatřicátníkem s vlastním chrupem a malýma dětma, než zapšklím a závistivým důchodcem.
Ostatně, třeba nebudu lepší. Ale zase máme tu výhodu, že se s nejvyšší pravděpodobností důchodcema nikdy nestaneme