Bobik: přesně, dnes max. 1 a to to musíš túrovat na startovní čáře. Ale něco se tam pohnojilo, bo jsem si dneska nezávisle na vaší diskusi chtěl přijít poskuhrat. Směrem dolů byl na dolním SSZ červený paňáca už ve chvíli, kdy jsem nahoře našlapával, takže žádný sotva souprava, žádný tipťop, a už vůbec ne hasiči, ale zbytečnej hamtanec navíc. Pak bylo lepší a bezpečnější (jak říká Martin) nahoře jen odparkovávat a přes horní volno se skutálet k dolním a počkat si, bez šance to projet. Nahoru byl problém podobný, když mi to dole padlo do jízdy očekával jsem, že horní bude následovat a

. Musel jsem si notně přibrzdit. Že tam něco smrdí, mé domněnky ještě potvrdilo při posledním průjezdu, kdy jsem sice na obou dostal volno (nikoliv však synchronně), ale přes obě magistrály tekla toho času řeka aut, jimiž byl prostor zcela zaplaven, takže nějaké volno mi mohlo být volné, neboť nebylo kam, leda mít na přídi ten vysněný pancéřový pluh

U horního to mohla mít na svědomí blízká kolize IGK ve středním pruhu, ale dole nevím, proč bylo plno. Štěpánská je celkem krátká, ale koordinace by určitě bodla a Ignác je teda špatnej, tam už si ani nepamatuji, kdy jsem naposledy projel

Většinou vidím ze Štěpánské DC projíždějící auta, takže vím, že bude stůj a opět to jen skutálím a jen co mi zpoza kmene vylezou čočky...je to na stůj