Výluky a jiná omezení

Vše co souvisí s provozem tramvají. Chcete se stát řidičem tramvaje? Podívejte se sem. Debata ohledně linkového vedení a výluk.

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
9001
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Výluky a jiná omezení

Příspěvek od 9001 » 05.6.2009 21:05

Myslím že 5 minut je naprosto adekvátní za tři linky v soupravách. Přece jenom Lazarská - Václavské náměstí - Jindřišská je poměrně blízko, tedy dá se dojít a ještě uprostřed máš metro. Přece jenom oblast bulovky nemá jinou alternativu než tram, tedy spíš při výluce NAD.

Proxy
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Výluka Bulovka

Příspěvek od Proxy » 05.6.2009 19:52

Do seznamu krátkodobých výluk na červen si o víkendech (12. - 15. 6., 19. - 22. 6, 27. - 28. 6.) připište výluku na Bulovce.
10: mezi Palmovkou a Kobylisy odkloněna přes Trojskou
24: odkloněna na Nádraží Libeň
25: ukončena na Palmovce

Ve vyloučeném úseku bude zavedena NAD by Hotliner v intervalu 5 minut, což mi přijde celkem kuriózní, neb při víkendové výluce Václavského náměstí (19. - 21. 6.), kde jezdí daleko více linek, bude NAD jezdit v intervalu 10 minut :!:

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 31.5.2009 12:07

Proxy píše:Koukám, že ti v té volné citaci vypadla hvězdička :wink: ta věta se totiž týká pouze čísel místností...
Ale přiznám se, že jsem se také původně nechal nachytat :oops:
Obávam se, že se ta věta pouze čísel místností netýká, když jsou v seznamech uvedeny osoby v DPP již téměř půl roku nepůsobící a čísla již nějaký čas neexistující...
Sorry za total OT. :oops:

Proxy
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Proxy » 31.5.2009 11:53

demon píše:
jara píše:Trošku OT:Dneska jsem pracovně zabrousil na podstránku stránek dopravního podniku, která pojednává o projektu open card a tam je ještě rozpis jak pracují pobočky o vánocích. Třeba se to bude hodit i o těch letošních. Takže jsem rád, že aspon nějaké aktuálnosti jsou. Musíme přece vědět že tento útvar máme aktivní v dpp.
Aktuálnost webům DPP fakt hodně sluší. Najít na intranetu nějakou informaci taky vyžaduje nadání Sherlocka Holmese a informace pod čarou, že "v DPP momentálně neexistuje útvar spravující data a proto jsou veškeré informace bez záruky" (volná citace), nám v práci opravdu velmi pomáhá.
Že se tím naše práce i dost prodražuje je nasnadě... :x
Koukám, že ti v té volné citaci vypadla hvězdička :wink: ta věta se totiž týká pouze čísel místností...
Ale přiznám se, že jsem se také původně nechal nachytat :oops:

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 30.5.2009 18:42

jara píše:Trošku OT:Dneska jsem pracovně zabrousil na podstránku stránek dopravního podniku, která pojednává o projektu open card a tam je ještě rozpis jak pracují pobočky o vánocích. Třeba se to bude hodit i o těch letošních. Takže jsem rád, že aspon nějaké aktuálnosti jsou. Musíme přece vědět že tento útvar máme aktivní v dpp.
Aktuálnost webům DPP fakt hodně sluší. Najít na intranetu nějakou informaci taky vyžaduje nadání Sherlocka Holmese a informace pod čarou, že "v DPP momentálně neexistuje útvar spravující data a proto jsou veškeré informace bez záruky" (volná citace), nám v práci opravdu velmi pomáhá.
Že se tím naše práce i dost prodražuje je nasnadě... :x

Petr
Provozovatel
Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr » 30.5.2009 10:01

Damir Holas píše:Náhodou, je to pěkný, jen je trošku matoucí, že linka 91 má barvu, kterou obvykle "nosí" pravidelné linky... :roll:
Přiznám se, že to se malíkgroup nepovedlo... V informačním letáčku "Měníme tvář cestování" totiž zobrazují linku 91 jako tzv. účelovou (bezplatnou nebo s jiným tarifem, než je tarif PID) a má tam fialovou barvu...

Damir Holas
Uživatel
Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita

Příspěvek od Damir Holas » 30.5.2009 9:23

Isidor píše:""
Náhodou, je to pěkný, jen je trošku matoucí, že linka 91 má barvu, kterou obvykle "nosí" pravidelné linky... :roll:

jara
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 29.5.2009 21:37

Petr píše:Všimli jste si?
Isidor píše:přiložené foto
Och jednotka Marketing pracuje no myslím že na 110 procent. To budeme mít letos více nových publikací než loni :-) Když máme takovéto novinky doufám že je to na křídovém papíře!!! Už se těším na jejich výroční zprávu za rok 2009

Trošku OT:Dneska jsem pracovně zabrousil na podstránku stránek dopravního podniku, která pojednává o projektu open card a tam je ještě rozpis jak pracují pobočky o vánocích. Třeba se to bude hodit i o těch letošních. Takže jsem rád, že aspon nějaké aktuálnosti jsou. Musíme přece vědět že tento útvar máme aktivní v dpp.

Isidor
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Isidor » 29.5.2009 20:19

Obrázek

Damir Holas
Uživatel

Příspěvek od Damir Holas » 29.5.2009 16:48

Petr píše:Všimli jste si? Minimálně zastávky Hercovka od Trojské a Veletržní z centra jsou vybaveny novým grafickým systémem označení zastávek malíkovy kompanie.
Photo by nebylo?

Karosák
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karosák » 29.5.2009 11:14

No, paráda :uklizecka: To zmenšování mě napadlo už v souvislosti s označníkem na Vysočanské (vysoko a malé), ale neprojevoval jsem se. Tohle jsem ještě neviděl, ale určitě je to ono "odpovědné chování"....mr*ky mediální, bych fakt :smt078 .

Petr
Provozovatel
Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr » 29.5.2009 10:44

Všimli jste si?
Minimálně zastávky Hercovka od Trojské a Veletržní z centra jsou vybaveny novým grafickým systémem označení zastávek malíkovy kompanie. Po 5 měsících od mediální masáže se podařilo dotlačit na první tramvajové zastávky tuto barevnou novinku do viditelné podoby. Tramvaje tak přišly o svojí tradiční modrou a navíc nastala asi doba zmenšování... Čísla linek jsou čím dál tím menší... :roll: a to jsem si myslel, že zmenšit se to snad už ani nedá

Proxy
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Proxy » 27.5.2009 20:02

Damir Holas píše:
martyn píše:Naťuklo se to i ve "Vypravení vozů", jen bych i tady vypíchl, že výluka ve Štefánikovce je zkrácena do noci z 2. na 3. června (tedy o tři dny) :wink:
Čili denní linky budou onu noc ještě v odklonu, ale 58+59 již vyjedou na své nevýlukové trasy?
To by ještě tak nevadilo, ale odklon autobusu 176 bude ukončen ve tři hodiny odpoledne :lol:

Damir Holas
Uživatel

Příspěvek od Damir Holas » 27.5.2009 8:22

martyn píše:Naťuklo se to i ve "Vypravení vozů", jen bych i tady vypíchl, že výluka ve Štefánikovce je zkrácena do noci z 2. na 3. června (tedy o tři dny) :wink:
Čili denní linky budou onu noc ještě v odklonu, ale 58+59 již vyjedou na své nevýlukové trasy?

Brejšín
Uživatel

Příspěvek od Brejšín » 26.5.2009 21:54

To zas bude v álejích nablito. :devilsmokin

Odpovědět