Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výluky a jiná omezení
Myslím že 5 minut je naprosto adekvátní za tři linky v soupravách. Přece jenom Lazarská - Václavské náměstí - Jindřišská je poměrně blízko, tedy dá se dojít a ještě uprostřed máš metro. Přece jenom oblast bulovky nemá jinou alternativu než tram, tedy spíš při výluce NAD.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Výluka Bulovka
Do seznamu krátkodobých výluk na červen si o víkendech (12. - 15. 6., 19. - 22. 6, 27. - 28. 6.) připište výluku na Bulovce.
10: mezi Palmovkou a Kobylisy odkloněna přes Trojskou
24: odkloněna na Nádraží Libeň
25: ukončena na Palmovce
Ve vyloučeném úseku bude zavedena NAD by Hotliner v intervalu 5 minut, což mi přijde celkem kuriózní, neb při víkendové výluce Václavského náměstí (19. - 21. 6.), kde jezdí daleko více linek, bude NAD jezdit v intervalu 10 minut
10: mezi Palmovkou a Kobylisy odkloněna přes Trojskou
24: odkloněna na Nádraží Libeň
25: ukončena na Palmovce
Ve vyloučeném úseku bude zavedena NAD by Hotliner v intervalu 5 minut, což mi přijde celkem kuriózní, neb při víkendové výluce Václavského náměstí (19. - 21. 6.), kde jezdí daleko více linek, bude NAD jezdit v intervalu 10 minut
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Obávam se, že se ta věta pouze čísel místností netýká, když jsou v seznamech uvedeny osoby v DPP již téměř půl roku nepůsobící a čísla již nějaký čas neexistující...Proxy píše:Koukám, že ti v té volné citaci vypadla hvězdičkata věta se totiž týká pouze čísel místností...
Ale přiznám se, že jsem se také původně nechal nachytat
Sorry za total OT.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Koukám, že ti v té volné citaci vypadla hvězdičkademon píše:Aktuálnost webům DPP fakt hodně sluší. Najít na intranetu nějakou informaci taky vyžaduje nadání Sherlocka Holmese a informace pod čarou, že "v DPP momentálně neexistuje útvar spravující data a proto jsou veškeré informace bez záruky" (volná citace), nám v práci opravdu velmi pomáhá.jara píše:Trošku OT:Dneska jsem pracovně zabrousil na podstránku stránek dopravního podniku, která pojednává o projektu open card a tam je ještě rozpis jak pracují pobočky o vánocích. Třeba se to bude hodit i o těch letošních. Takže jsem rád, že aspon nějaké aktuálnosti jsou. Musíme přece vědět že tento útvar máme aktivní v dpp.
Že se tím naše práce i dost prodražuje je nasnadě...
Ale přiznám se, že jsem se také původně nechal nachytat
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Aktuálnost webům DPP fakt hodně sluší. Najít na intranetu nějakou informaci taky vyžaduje nadání Sherlocka Holmese a informace pod čarou, že "v DPP momentálně neexistuje útvar spravující data a proto jsou veškeré informace bez záruky" (volná citace), nám v práci opravdu velmi pomáhá.jara píše:Trošku OT:Dneska jsem pracovně zabrousil na podstránku stránek dopravního podniku, která pojednává o projektu open card a tam je ještě rozpis jak pracují pobočky o vánocích. Třeba se to bude hodit i o těch letošních. Takže jsem rád, že aspon nějaké aktuálnosti jsou. Musíme přece vědět že tento útvar máme aktivní v dpp.
Že se tím naše práce i dost prodražuje je nasnadě...
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Přiznám se, že to se malíkgroup nepovedlo... V informačním letáčku "Měníme tvář cestování" totiž zobrazují linku 91 jako tzv. účelovou (bezplatnou nebo s jiným tarifem, než je tarif PID) a má tam fialovou barvu...Damir Holas píše:Náhodou, je to pěkný, jen je trošku matoucí, že linka 91 má barvu, kterou obvykle "nosí" pravidelné linky...
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Náhodou, je to pěkný, jen je trošku matoucí, že linka 91 má barvu, kterou obvykle "nosí" pravidelné linky...Isidor píše:""
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Petr píše:Všimli jste si?
Och jednotka Marketing pracuje no myslím že na 110 procent. To budeme mít letos více nových publikací než loniIsidor píše:přiložené foto
Trošku OT:Dneska jsem pracovně zabrousil na podstránku stránek dopravního podniku, která pojednává o projektu open card a tam je ještě rozpis jak pracují pobočky o vánocích. Třeba se to bude hodit i o těch letošních. Takže jsem rád, že aspon nějaké aktuálnosti jsou. Musíme přece vědět že tento útvar máme aktivní v dpp.
- Damir Holas
- Uživatel
Photo by nebylo?Petr píše:Všimli jste si? Minimálně zastávky Hercovka od Trojské a Veletržní z centra jsou vybaveny novým grafickým systémem označení zastávek malíkovy kompanie.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No, paráda
To zmenšování mě napadlo už v souvislosti s označníkem na Vysočanské (vysoko a malé), ale neprojevoval jsem se. Tohle jsem ještě neviděl, ale určitě je to ono "odpovědné chování"....mr*ky mediální, bych fakt
.
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Všimli jste si?
Minimálně zastávky Hercovka od Trojské a Veletržní z centra jsou vybaveny novým grafickým systémem označení zastávek malíkovy kompanie. Po 5 měsících od mediální masáže se podařilo dotlačit na první tramvajové zastávky tuto barevnou novinku do viditelné podoby. Tramvaje tak přišly o svojí tradiční modrou a navíc nastala asi doba zmenšování... Čísla linek jsou čím dál tím menší...
a to jsem si myslel, že zmenšit se to snad už ani nedá
Minimálně zastávky Hercovka od Trojské a Veletržní z centra jsou vybaveny novým grafickým systémem označení zastávek malíkovy kompanie. Po 5 měsících od mediální masáže se podařilo dotlačit na první tramvajové zastávky tuto barevnou novinku do viditelné podoby. Tramvaje tak přišly o svojí tradiční modrou a navíc nastala asi doba zmenšování... Čísla linek jsou čím dál tím menší...
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To by ještě tak nevadilo, ale odklon autobusu 176 bude ukončen ve tři hodiny odpoledneDamir Holas píše:Čili denní linky budou onu noc ještě v odklonu, ale 58+59 již vyjedou na své nevýlukové trasy?martyn píše:Naťuklo se to i ve "Vypravení vozů", jen bych i tady vypíchl, že výluka ve Štefánikovce je zkrácena do noci z 2. na 3. června (tedy o tři dny)
- Damir Holas
- Uživatel
Čili denní linky budou onu noc ještě v odklonu, ale 58+59 již vyjedou na své nevýlukové trasy?martyn píše:Naťuklo se to i ve "Vypravení vozů", jen bych i tady vypíchl, že výluka ve Štefánikovce je zkrácena do noci z 2. na 3. června (tedy o tři dny)
To zas bude v álejích nablito.