Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Absolut
- Moderátor
Re: Výluky a jiná omezení
Nebo se kaštanstvo bojí krátkých autobusů typu 5744, kterou jsem se dnes třepal na a-150.
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Není to tím, že se kaštanstvo bojí dopravních problémů na Barrandovskym mostě?Proxy píše:Jinak celkové využívání linky 253 bylo naprosto minimální...
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem si to odstál o kousek dál pracovně celých 150 minutAbsolut píše:Posily na a-253 jsou akční. Na rozdíl od minulých výluk působí dost nahodile a není vyjímkou vidět ve směru do centra během 5 minut tři a-253 a pak 10 minut nic. Dnes jsem si ráno nedobrovolně odstál 22 minut na Družné, tak jsem aspoň sledoval provoz.
Jinak celkové využívání linky 253 bylo naprosto minimální a neexistoval spoj, kde by nebyly volná místa k sezení, což je docela kuriózní v porovnání s X3, kde cestující na konečné doslova vypadávali, neb přijeli napěchovaní na dveřích
- Absolut
- Moderátor
Posily na a-253 jsou akční. Na rozdíl od minulých výluk působí dost nahodile a není vyjímkou vidět ve směru do centra během 5 minut tři a-253 a pak 10 minut nic. Dnes jsem si ráno nedobrovolně odstál 22 minut na Družné, tak jsem aspoň sledoval provoz.
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Škoda, měli je tam zavřít a následně svážet na Výtoň remorkérama. Je vidět, že v lodní dopravě žádný kamarád Pavky Béma nepodniká...
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jak bylo psáno v postřezích z terénu, uzavření trati do Modřan bylo hlášeno asi s hodinovým předstihem. Žádné vozy tam tedy uzavřené nezůstaly.T3-M4 píše:Co se vlastně stalo s tramvajema, které byly v čase vyhlášení zákazu mezi mostem a smyčkou? byly uvězněny, nebo jim bylo ještě umožněno odjet domů?
Co se vlastně stalo s tramvajema, které byly v čase vyhlášení zákazu mezi mostem a smyčkou? byly uvězněny, nebo jim bylo ještě umožněno odjet domů?
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
V PD bude mít DP 11 pořadí a Hotliner 9, SO+NE DP 1 (nízkopodlažní garance) a Hotliner 6. V noci obě noční pořadí zajišťuje Hotliner. Ovšem kvůli tomu, že to bylo všechno narychlo, tak by to mělo platit až od pondělního rána. Do té doby by to měl všechno jezdit DP.OMH píše:
X3 by měl jezdit od pondělí DPP s Horkým v poměru 10:10, nebo 9:9 (zdroje se liší). A dále Horký by tam měl poslat Mercedesy z X1 a na X1 bude SORka. Ale vše se stále vyvíjí.
A ještě k tomu všemu bude posílen provoz linky č. 253 vloženými spoji v úseku Poliklinika Modřany - Smíchovské nádraží.
X3 by měl jezdit od pondělí DPP s Horkým v poměru 10:10, nebo 9:9 (zdroje se liší). A dále Horký by tam měl poslat Mercedesy z X1 a na X1 bude SORka. Ale vše se stále vyvíjí.Tonda Ježek píše:Od zítra oficiálně začíná výluka Nádraží Braník - Levského (odboru JŘ se podařilo vše během dnešního dne stihnout a zítra se tedy bude jezdit dle nově zkonstruovaných JŘ).
Linka č. 21 - zrušena
Linky č. 3, 17 a 52 - ukončeny v zastávce Nádraží Braník
Zavedena NAD X-3 Nádraží Braník - Levského v nepřetržitém provozu. Provoz bude zajišťovat DPP společně s firmou Hotliner. Nasazovány budou SD autobusy (neboť kloubáků jak známo je nedostatek). Budou i nízkopodlažní garantované spoje.
Stále je však ještě ve hře vybudování pevného kolejového přejezdu u zastávky Nádraží Modřany. Pokud by k tomu došlo a rozhodlo by se o jeho využívání, byla by sem protažena linka č. 3. To by však přineslo stažení některých garantovaných pořadí z ostatních linek.
Pokud vím, tak někdy v 70.-80. letech na Trojské - Výstaviště. Stačí upravit kabel (reverzy a vyrušit dveře apod) a na čelech vyvést brzdová a koncová světla (což se dá udělat také tak, že se mezma zásuvka kabelu a na ní se připojí světla - viz Brno).
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ale toho my se ani trochu nebojíme a proto máme různobarevné motory (černé, černo-červené, černo-modré) a ještě barevnější převody (černé, červené, žluté, modré, zelené, černo-žluté, černo-červené, černo-modré, černo-zelené)...Fořtík píše:... přičemž tyto kabely (řádově do deseti), by mohly být upraveny a příslušně přebarveny (třeba na modro, zeleno a jino - tedy mimo zavedené stříbrné a červené zmalování) a uschovány pro případ, kdy budou potřeba. Jenomže v Praze se takových řešení bojíme...
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nó, pokud vím, tak poslední PX souprava byl odvoz vokovického Krnováku z Motolské vozovny do ÚDu poté, co na Zlíchově potratil kolo na jaře tohoto roku. Myslím, že problém PX souprav v RP spočívá jenom v upravení kabelů, přičemž tyto kabely (řádově do deseti), by mohly být upraveny a příslušně přebarveny (třeba na modro, zeleno a jino - tedy mimo zavedené stříbrné a červené zmalování) a uschovány pro případ, kdy budou potřeba. Jenomže v Praze se takových řešení bojíme...Karosák píše:PX PX...hm, kdy se vůbec v Praze PXovalo nějak pravidelně naposledy? Když pominu ten přetah zrušených ovocí předloni na Strossu. A je to opravdu s našimi RP možné? To že na čelech nemají koncovky je jen kosmetická záležitost, nebo možnost PX znamená zásah do elektroinstalace a zapojení?
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
PX PX...hm, kdy se vůbec v Praze PXovalo nějak pravidelně naposledy? Když pominu ten přetah zrušených ovocí předloni na Strossu. A je to opravdu s našimi RP možné? To že na čelech nemají koncovky je jen kosmetická záležitost, nebo možnost PX znamená zásah do elektroinstalace a zapojení?
Škoda, že ten přejezd nebude. Mohlo to být pěkný sci-fi. Protažení ¨každeho druhého pořadí linky 3 v KT na přejezd, zbytek v T do Bránika a posilová oboustraně zkrácená 21 v 2xT3PX v úseku přejezd - Dvorce, aby mohly být zachovány garance v KT na ostatních linkách 
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jsem zvědav, jak se nám změní služby. Snad mi ten výjezd zítra ve 4:34HL platí a tajně doufám, že se mi délka směny nezkrátí :/Tonda Ježek píše:Od zítra oficiálně začíná výluka Nádraží Braník - Levského (odboru JŘ se podařilo vše během dnešního dne stihnout a zítra se tedy bude jezdit dle nově zkonstruovaných JŘ).