Kdo přijede metrem, tak ho praští infomace na Strašnické. Pro ostatní co přijedou tram, tak to odkecá hlásič. Díky provedení NAD je zpoždění prakticky nulové.
Sirka: Neprůchozí. Jezdí tam M22
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Nechtěl jsem kritizovat pěší přesuny (které občas lidi sami radši využijí), ale spíš vyjádření vzdálenosti...willyjeff píše:Proč někteří obyvatelé Prahy toto považují za neuvěřitelnou propast a třeba jiní to mají na zastávku MHD takhle daleko běžně? ...podle mě soudný člověk se doveze až na Průběžnou a to je na metro neuvěřitelně dlouhých 250mCož je blíž, než vzdálenost mezi budovou Hl. Nádraží a tramvajovou zastávkou (třeba).
Tohle jsem chtěl slyšet, takže si můžu konečně rýpnout, že se posílaj lidi údajných 500m, ale ve skutečnosti se projdou trochu vícwillyjeff píše:Jinak ST -> Kubáň je asi 950m
Na Strossmayerově náměstí DC umístěn sloupek nástupní zastávky d-31.
Klouby jsou tam především kvůli pracovním dnům. Je sice pravda, že v souhrnu by tam stačily krátké autobusy, ale občas se ve špičkách stane, že z centra přijedou tři soupravy 22 za sebou nebo autobusy uvíznout v zácpě mezi Průběžnou a Nádražím Strašnice - pak se kloubové autobusy hodí.9001 píše:Dnes jsem si prošel zbytek TT v Průběžné co je v provozu. V úseku od Čestlické do Pitkovické aspon DC jsou panely taky fest napadrt. Sice to je jednolitá horská dráha, ale i tak. Snad to už vydrží.
Jinak X22 dnes v kloubech a opět o vzduchu. Osobně si myslím kdo potřebuje do centra, tak radši volí 154/177(záleží odkud jede) na Skalku na A. Jestli si pak někdo tohohle všimne..
Přece Ti tam nikdo nepojede o víkendu to dávat dohromady. Proto na webu píší, že informace na zastávkách se mohou lišit.Karosák píše:Jinak označníky na Strašnické samozřejmě zku**ný, zase někdo neví, která ručička je levá a která pravá, protože ZC to směřuje d-26 na Vinici a DC se to tváří jako že všechno OK, d-26 suverénně doleva. Omlouvám se, že jsem to minule přechválilTohle je akorát zbytečně potištěnej papír a jízda zastávkové služby. Za ty prachy jsme mohli třeba nakoupit rajčata a házet je po sobě...
Na to se hodí parafrázovat dialog za Asterixe:9001 píše: Přestup takhle funguje léta a 100 metrů nikoho nezabije a zastávka stejně není bezbariérová...