MM-Mikulovsky píše:....vysvětlení Ropidu, že když by tento "shluk" spojů roztrhly, tak se vytvoří někde jinde v síti.
Jenže to by se u tvorby JŘ muselo myslet a porovnávat, ne jen nasypat data do PC.
Moderátor: TRAM-FÓRUM
MM-Mikulovsky píše:....vysvětlení Ropidu, že když by tento "shluk" spojů roztrhly, tak se vytvoří někde jinde v síti.
Jako linky 15 -> 1 -> 8 a 25 jedoucí za sebou ze Strossu na Letnou. Dneska jsem měl 4 kola na 8 a každé kolo bylo stejné. Jeli jsme jako vláček. To samé linka 3 a 8 do centra z Hloubětína, také jedou za sebou. Přes libeňák to jezdí 25 a 3 v jedné minutě. Směr od Strossu na Nám. Rep. se jezdí 14 -> 8 -> 5 -> bus 133 v jedné minutě...Těch příkladů je mnoho a mnoho, to mě napadlo jen teď zfleku. I zatažení do Hloubětína je nepovedený. Mnoho pořadí zatahuje najednou a pak jsou díry.MM-Mikulovsky píše:... tak se vytvoří někde jinde v síti.
Teď jsem někde zahlídl nedávno MF DNES - psali tam o výsledcích přepravního průzkumu v TRAM DPP. Líbil se mi výraz "Nuselská karavana" vystihující stížnosti lidí, že tamní linky (7, 18, 24) jedou krátce za sebou a pak dlouho nic, ale hned uvedli vysvětlení Ropidu, že když by tento "shluk" spojů roztrhly, tak se vytvoří někde jinde v síti.9001 píše:Bohužel opět dochází na Káemova slova. 8 jede s 3 v taktu 5-10
No já nevím 8čkou jezdím o víkendech do práce i z práce a málokdy se mi stalo že by tramvaj byla nějakým způsobem plná i dost často se dá v pohodě sednoutFořtík píše:V tom případě je to super. Posílení víkendové osmičky je výborný počin!
To je návrh?? nebo to tak bude do opravdy.Dikmartyn píše:Myslím, že to tu ještě nepadlo...
Nuže od 1.9.
linka 8 i o víkendu ve 2xT nebo ekvivalentu
linka 16 i v odpolední špičce do Řep
Protože uživatel35... Já myslel, že nám vyhrožoval, že už sem ty svoje úvahy psát nebude...OMH píše:A proč vůbec dělat změny...
TLDRuzivatel35 píše:Mám jednoduchý metrolinkový návrh:
...
V tom případě když to má být téměř shodné s dnešním stavem, proč ten dlouhé elaborát? A proč vůbec dělat změny...uzivatel35 píše: Jsou trasovány takto, protože až na drobné odchylky jsou shodné se současným stavem.