Na Groši souhlasí.
Preference / antipreference MHD
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Preference / antipreference MHD
Bořislavka souhlasí.
Na Groši souhlasí.

Na Groši souhlasí.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To bych řekl, že i Veleslavín.
Švehlova x Pražská DC - po odjezdu ze zastávky Na Groši se zruší navolení a padá stůj před čumák...
Švehlova x Pražská DC - po odjezdu ze zastávky Na Groši se zruší navolení a padá stůj před čumák...
- ZXS91
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nejspíš kvůli tomu vrtání se v silnici, ale to je jen moje domněnkaBobik píše:Bořislavka už asi týden v pevném cyklu, bez preference. Co to, proč to?
- Bobik
- Uživatel
Bořislavka už asi týden v pevném cyklu, bez preference. Co to, proč to?
- 7001
- Uživatel
Na Nádraží Libeň jsou připraveny přenosné semafory, vypadá to na obnovu SSZ. Jsem zvědav kolik let bude trvat zavedení preference po rekonstrukci. Pánbůh s náma 
-
von Špilberk
- Uživatel
Jo, asi to souvisí všechno se vším. Preference je mrtvá od chvíle, kdy je na výhybce bílý kříž, a je tam pouze hnusný pevný cyklus. Myslel jsem, že to bude na pár dní, ale už je to pěkných pár týdnů.demon píše:Nevim jak je to dlouho (jestli to nesouvisí s vypnutím vexle), ale SSZ kryjící výjezd ze smyčky Těšnov dává z mě neznámého důvodu na stůj vozům od Hlávkova mostu těsně před čumák, řekněme mimo zábrzdnou vzdálenost...
Zelená DC: OK
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nevim jak je to dlouho (jestli to nesouvisí s vypnutím vexle), ale SSZ kryjící výjezd ze smyčky Těšnov dává z mě neznámého důvodu na stůj vozům od Hlávkova mostu těsně před čumák, řekněme mimo zábrzdnou vzdálenost...
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Pokud nikde není přihlášený autobus vcelku normální stav.ZXS91 píše:Včera mě Nádraží Libeň drželo až abnormálně dlouho - někdo s podobnou zkušeností?
- ZXS91
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Včera mě Nádraží Libeň drželo až abnormálně dlouho - někdo s podobnou zkušeností?
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Kobylisy opět v preferenční dynamice.
U nájezdu na Trojský most DC - křižovatka těsně před mostem, asi proběhla úprava, kdy sice nevznikla odbočovací šipka/pruh doleva k Pelc-Tyrolce, ale při volnu pro tram na most mají často IAD červenou a funguje jen nekolizní odbočení z Banky vpravo na most. Ale nevím, jak moc je to tutovka, protože naopak při jízdě z mostu to často auta v protisměru pošlou před čumák...ale drobné vylepšení tam cítím.
U nájezdu na Trojský most DC - křižovatka těsně před mostem, asi proběhla úprava, kdy sice nevznikla odbočovací šipka/pruh doleva k Pelc-Tyrolce, ale při volnu pro tram na most mají často IAD červenou a funguje jen nekolizní odbočení z Banky vpravo na most. Ale nevím, jak moc je to tutovka, protože naopak při jízdě z mostu to často auta v protisměru pošlou před čumák...ale drobné vylepšení tam cítím.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
fakt nevěřícně čumím, asi se na to budu muset jet osobně podívatKarosák píše:Je to neuvěřitelné, ale Hotel Golf i Poštovka mají upravené SSZ, takže volno se přiděluje ihned po navolení a přibrzdí-li tedy vlak na 15 km/h, vychází to do jízdy![]()
- Bobik
- Uživatel
Buď v klidu, v Nuslích dodělali silnici od Horek ke křižovatce pod radnicí, přesunuli se o blok vejš předělávat Horky DC, ale 20 zůstala až k radnici. Pro jistotu. Tohle je alespoň krátký. Počkej týden, dva a on to někdo sundá... 
No a dneska zadlážděno a ohrada pryč a hurá šineme se dál oběma směry 10!

Už nějakou dobu nefunguje přihlášení od Fidlovačky - bylo hlášeno. K navolení dojde až blokací výhybky v křižovatce Otakarova. A pak se čeká.
A nevím jak a kam to napsat. Nedalo by se něco dělat s tou 10 u Rudolfina?. Výkop už je nějakou dobu zasypanej a my se tam furt šouráme jak ....
A nevím jak a kam to napsat. Nedalo by se něco dělat s tou 10 u Rudolfina?. Výkop už je nějakou dobu zasypanej a my se tam furt šouráme jak ....
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Je to neuvěřitelné, ale Hotel Golf i Poštovka mají upravené SSZ, takže volno se přiděluje ihned po navolení a přibrzdí-li tedy vlak na 15 km/h, vychází to do jízdy