Ahoj Pepo,Pepa z Nuslí píše:Jenda1989:
Já si umím představit prodlouženou linku 4 ale až z ÚDDP. Důvod je jednoduchý - přímý spojení na Barrandov. Protože, když se to s velkou slávou zavedlo, tak nevím, proč by se to teď mělo rušit.
Ad: k Čechovu náměstí - tam opravdu nemá žádná linka končit, tím méně čtyřka. Když byla čtyřka zkrácena v roce 1998, vždycky jsem to považoval za zhovadilost.
A Zvonařka - tady souhlasím s MMM. Je tu hodně lidí, povětšinou starších a ti by uvítali, když by se sem jezdila otáčet pravidelná linka. Musela by to být linka, která by zajistila spojení do centra, jinak by tato linka ztratila na atraktivitě. Ono mezi námi taková šestka v trase Zvonařka - IPP - KN - PN - Anděl - Smíchovské nádraží by nebyla špatná, ale přece jenom by spíše bylo vhodné ji trasovat do následující podoby. ZVONAŘKA - IPP - KN - VN - Masna - Republika - VÝSTAVIŠTĚ
A teď čekám kritiku.
co se mně týká tak trasování l.č. 6 přes VN by nebylo špatné a hlavně jak jsem již napsal výše by si natáhlo cestující. Co se l.č. 4 týká tak bych jí zavedl v trase Kubánské nám. - Sídl. Barrandov (CD, CT) jak jsem též napsal výše. Do ÚD.DP bych nechal i nadále jezdit l.č. 7, protože si myslím, že toto spojení má svou tradici a to už od r. 1961, od kdy sem jezdila l.č. 27 (v r. 1985 přečíslovaná na 7).