Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Výluky a jiná omezení
ale i tak v nuslich chybi 1xT. mohla se zavest alespon "nuselska dvojka" s navozem na metro PP, kdyz uz se neda rozumne dostat na IPP. ale nejsem moc znaly mistnich pomeru, tak treba je to blbost.
- ZXS91
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Taky se nebude muset zbytečně posilovat šestka, aby měl Spořilov interval, na který je zvyklý.
- Radek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tipuju přípravu na výluku Vršovické - 24 se nechá jak je, 6 se zruší (min. přes prázdniny), 7 zkrátí na NBS?
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A nevíte čím bylo motivováno výlukové prohození 6 a 24? Není to nějaká salámovka? Nehodnotím, jen se ptám.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Prostě jako dřív, 11 do Strašnic, 16 na Jarov, zkrátit 5, protáhnout 7 a zpátky 19 (2, 21, to je jedno) třeba i v sóle. Je mi líto, ale líp to nastavit asi nejde, furt se to převrtává a furt někde něco chybí, nebo přebývá, tak to asi fungovalo předtím dobře. Fakt nemám pocit, že by si to za 3 roky nějak "sedlo", lidi změnili návyky, nebo tak něco. Od prvního dne furt stejnej vo5er :-S
Jo, další bonus pro lidi, co jezdí z Vinohrad do Strašnic...pawel píše:nová 11 s 12minutovým pásmem a 6 min. metrointervalem v hlavním úseku se mi líbí. nesmyslná linka 13 už by nemusela vyjíždět...
nová 11 s 12minutovým pásmem a 6 min. metrointervalem v hlavním úseku se mi líbí. nesmyslná linka 13 už by nemusela vyjíždět...
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Karosák: Dík za upozornění, v poledne doplněno o informaci, že 6-20 jen půlka spojů.
Včera jsem s ní jel a taky jsem byl překvapen. Ale zase tak strašný to není. Normálně byl interval na 11 -- 8 a 10 minut. Teď je vlastně 12 a 15 a v nejvytíženějším úseku poloviční. Každá druhá (vychází to prý každé druhé kolo) čerpá na Olšanech BP 35 min.Karosák píše:Na Spojovací jen každá druhá 11, to je trošičku podpásovka, ne?
To jsem fakt nečekal a pak je asi i chyba na PrT mapkách, protože vysvětlivka 11* tvrdí, že "pracovní dny 6-20"
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Na Spojovací jen každá druhá 11, to je trošičku podpásovka, ne? 
To jsem fakt nečekal a pak je asi i chyba na PrT mapkách, protože vysvětlivka 11* tvrdí, že "pracovní dny 6-20"
ještě krátce před půl osmou večer jezdilo několik pořadí jedenáctky se zpožděním 47-50 minut.Martin Šubrt píše:Pro některé věci neumím najít rozumné vysvětlení... Přijde mi, že je poslední dobou obecně jedno, zda něco jede nebo stojí... Spíš to vypadá, že cílem každého dopravního opatření je vyvolat maximální katastrofu... Po Bělehradské jsem šel a ještě po půl osmé se zdržení pohybovalo okolo 15 minut.von Špilberk píše:Jo, to uzavření od Otakarky k Fidlovačce ve špičce před prodlouženým víkendem vymyslel nějaký "dopravní mozek". L.11 je úplně v. 30 minut zpoždění nic není.
![]()
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pro některé věci neumím najít rozumné vysvětlení... Přijde mi, že je poslední dobou obecně jedno, zda něco jede nebo stojí... Spíš to vypadá, že cílem každého dopravního opatření je vyvolat maximální katastrofu... Po Bělehradské jsem šel a ještě po půl osmé se zdržení pohybovalo okolo 15 minut.von Špilberk píše:Jo, to uzavření od Otakarky k Fidlovačce ve špičce před prodlouženým víkendem vymyslel nějaký "dopravní mozek". L.11 je úplně v. 30 minut zpoždění nic není.
![]()
-
von Špilberk
- Uživatel
Jo, to uzavření od Otakarky k Fidlovačce ve špičce před prodlouženým víkendem vymyslel nějaký "dopravní mozek". L.11 je úplně v
. 30 minut zpoždění nic není.

- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak Otakarova x Bělehradská už oddlážděna během ranní špičky. Tok IGK směr Křesomyslova DC odkloněn do Bělehradu a ranní regulovčík vcelku respektován, přesto kolony na Horky a Nuselskou radnici, ale to bylo celý týden běžné...
-
gabuliatko
- Uživatel
To je tak když si někdo plete Spořilov s věznicí, děkuji.Petrpes píše:18 beze změn...