Myslím, že ano, ale bez záruky. Já měl během prázdnin párkrát l.26 a ano, Evropská DC se dá vyjet s minimálním zpožděním, ale prostě se to musí ze Šárky rvát do města na plný pecky, abych se pak zastavil před "vjezdovým návěstidlem" do stanice Dejvická. ZC se dá i něco nahnat, ale musí být málo lidí a štěstí na semaforech. Ale to byly prázdniny, jak se to pojede za plného provozu, to se uvidí.parrot píše:Ta Evropská je možná ještě po nedávném reku taky pěkná divočina. Je ještě ze Šárky po Červený vrch mezi zastávkami vše po jedné minutě a je z toho spíš než jízdní řád pro tram letecký řád pro Gripeny?
Uznávám, že bývám na Andělu DC tak o minutu dřív, a taky se snažím, abych tam o tu minutu dřív byl, protože na Andělu je velká výměna cestujících, a tím mi ta minuta vždycky pěkně uteče. Ale tak je to podle mne v pořádku, aby tramvaj jela dál do centra na čas a ne aby si přivezla z okraje města, kde jede pořád na zvýšeném pásu, už zpoždění.MM-Mikulovsky píše:no mívám to podobně, jen častěji pouze úsek Kotlářka - Anděl, ale to bude asi tím, že prostě na rozdíl od většiny musím "jezdit jako prase".trainzjohny píše:Tedy nic proti vašemu "kňourání" ale já jezdím zmiňovaný šílený úsek Sídliště Řepy - Anděl skoro denně a v naprosté většině případů je tramvaj na Andělu tak brzo že tam ještě stojí s otevřenýma dveřma když už je všechno nastoupený a čeká do času.
Ale zas: když chci být u Anděla s rezervou, abych i po výměně cestujících mohl jet dál do města na čas, musím na to pěkně šlapat.