Škoda 14T (Porschetra)

Diskuze o všem, co v Praze přepravuje, přepravovalo a přepracovat bude cestující veřejnost...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
9001
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 9001 » 09.12.2005 20:48

Mě překvapuje, že Motol se rychle zbavuje T3R.PV. ještě ani není nová Anitra v praze natož oživená a odzkoušená. Pak zase budou problémy , že nemá co vypravovat na linky.

MOp

Příspěvek od MOp » 09.12.2005 20:47

fricoolinek2 píše:Přivezou ji teda zejtra do ÚDDP ???

Vypraví se ji tam případně někdo zítra fotit ????
ano, ne

fricoolinek2
Uživatel
Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fricoolinek2 » 09.12.2005 20:28

Přivezou ji teda zejtra do ÚDDP ???

Vypraví se ji tam případně někdo zítra fotit ????

manil
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od manil » 09.12.2005 19:03

V Brně v T6 bzučáky taky nahradili pisklákama. Bzučáky taky dost často nefungovali. V Brně je v celém vozovém parku bzučák jen ve voze 1615 (T3R.01), a to ještě jen na 1. a 2. dveřích. Na posledních je už pisklák.

Ohledně zvuků piskláků, buďte radí, že vám tam nejezdí anitry, to je na ohluchnutí. Třeba vaše 14T bude mít taky ten šilenej zvuk... :)

Neral
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Nová tramvaj

Příspěvek od Neral » 09.12.2005 18:30

KM píše:Chichichi, inu přes půl Prahy se má jezdit metrem, kde je příjemný hlas. Na krátké napájecí lince k metru pískání vydrží každý. Jojo, to je tak když někdo užívá něco k něčemu k čemu to není určeno. Dobře vám tak :P
No jo, to by mě zajímalo, jak by se mělo jet metrem z Řep do Vršovic... :wink: Sedmičkou je to jinak docela příjemná cesta.
A mě jinak téšestky vůbec nevadí, až na ten bzučák (který většinou taky nějak přežiju, ale občas to dokáže být dost nepříjemné). Přece jenom jsou to pořád ještě nejmodernější tramvaje v pražském provozu. (Já vím, že T3R.P jsou novější, ale pro mě to jsou bohužel pořád ještě víc tétrojky než cokoliv jiného).
Ale abych se vrátil k tématu; jaký zvuk dělá při zavírání dveří Porsche?

KM

Příspěvek od KM » 09.12.2005 15:15

Predseda píše:[
A k dalšímu názoru, že "dobře nám tak, když jezdíme půl hodiny tramvají a radši máme jet metrem": já radši jezdím tramvají, jednoduše z toho důvodu, že vidím ven (proto mě cesty metrem nebaví). Názor - že když jezdíte tramvají, dobře vám tak za pískláky - mě teda dost mrzí.
To máš předsedo tak, já zas jezdím proto, abych někam dojel.

Predseda
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Predseda » 09.12.2005 14:02

Petr píše:Původní je u tramvají T6 pouze ten bzučák. Teprve od druhé série se začal instalovat písklák, který se nyní dodělává i do série první - důvodem je obrovská poruchovost původních bzučáků
No tak to mě dost mrzí. Jezdím pravidelně tramvají každý den jenom 2 stanice - Karlovo náměstí -> IP a zpátky, ale když přijede T6A5 (dole), tak radši počkám na T3, když jsem nahoře, radši jdu na karlák pěšky. Skutečně je mi to tak strašným způsobem nepříjemné, že stačí abych to slyšel na dvou zastávkách po sobě a bolí mě z toho hlava třeba i půl dne. A jak tady někdo psal, že těch pár stanic to vydrží každý, tak bohužel můj případ to není.

A k dalšímu názoru, že "dobře nám tak, když jezdíme půl hodiny tramvají a radši máme jet metrem": já radši jezdím tramvají, jednoduše z toho důvodu, že vidím ven (proto mě cesty metrem nebaví). Názor - že když jezdíte tramvají, dobře vám tak za pískláky - mě teda dost mrzí.

Petr
Provozovatel
Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr » 09.12.2005 13:24

Predseda píše:(...)A některý T6A5 mají klasický bzučák. Bohužel většina jich má ten původní, standardně montovaný pískot . :(
Původní je u tramvají T6 pouze ten bzučák. Teprve od druhé série se začal instalovat písklák, který se nyní dodělává i do série první - důvodem je obrovská poruchovost původních bzučáků

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 09.12.2005 12:54

Neral píše:
Predseda píše:To je jiný zvuk, který mi nevadí. A některý T6A5 mají klasický bzučák. Bohužel většina jich má ten původní, standardně montovaný pískot . :(
Ten pískot na T6A5 taky nemám rád. Vzpomínám si, že jednou jsem s ní jel přes půl Prahy úplně mě z toho začala bolet hlava, takže jsem radši vystoupil a dojel to T3.
mne ten piskot u T6 vubec nevadi a docela se mi i libi :-) Ale jinak defacto piskani dveri ci vyzbroje ani nevnimam.

KM

Příspěvek od KM » 09.12.2005 12:41

MOp píše:
Neral píše:[Ten pískot na T6A5 taky nemám rád. Vzpomínám si, že jednou jsem s ní jel přes půl Prahy úplně mě z toho začala bolet hlava, takže jsem radši vystoupil a dojel to T3 ..
Chichichi, inu přes půl Prahy se má jezdit metrem, kde je příjemný hlas. Na krátké napájecí lince k metru pískání vydrží každý. Jojo, to je tak když někdo užívá něco k něčemu k čemu to není určeno. Dobře vám tak :P

MOp

Příspěvek od MOp » 09.12.2005 12:35

Neral píše:
Predseda píše:To je jiný zvuk, který mi nevadí. A některý T6A5 mají klasický bzučák. Bohužel většina jich má ten původní, standardně montovaný pískot . :(
Ten pískot na T6A5 taky nemám rád. Vzpomínám si, že jednou jsem s ní jel přes půl Prahy úplně mě z toho začala bolet hlava, takže jsem radši vystoupil a dojel to T3.
a co ma na to teprve rikat ridic? tomu to jeste u nove serie zahraje fanfarku po zavreni dveri a neustale mu to keca o kontrolnich bodech.. ..

Neral
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neral » 09.12.2005 12:14

Predseda
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Predseda » 09.12.2005 11:03

dušan píše:
Predseda píše:..... naprosto nesnáším a vyhejbám se jí jako čert kříži. A důvod je jediný: pískání dveřní výstrahy...
a vyhýbáš se taky vozům T3R.P začínající čísly 82..? některé z nich taky pískají při zavíraní dveří, mám pocit že jsou to asi čísla 8211 až cca 8225 :P
To je jiný zvuk, který mi nevadí. A některý T6A5 mají klasický bzučák. Bohužel většina jich má ten původní, standardně montovaný pískot . :(

Martin-KT8D5.RN2P

Příspěvek od Martin-KT8D5.RN2P » 08.12.2005 16:13

Martin píše:
Tom píše:Tak dnes by měla přijet a zatím nikde žádná zpráva... :?: :idea: :?:
Jak promptně napsal Ďuran na dp-aréně, kvůli přípravě transportu se termín převozu posnul na noc ze pátku na sobotu...
Když vidim situaci na silnicích, tak bych jim ten transport típnul, ale faktem je že "ze z Plzně", to nebude tak černý...

Martin

Příspěvek od Martin » 08.12.2005 15:27

Tom píše:Tak dnes by měla přijet a zatím nikde žádná zpráva... :?: :idea: :?:
Jak promptně napsal Ďuran na dp-aréně, kvůli přípravě transportu se termín převozu posnul na noc ze pátku na sobotu...

Odpovědět