Už je tam asi týden stejně jako na 7132+7133. Teda doufam, že jsem si to neopsal špatně...jaluh píše:Na vozech 7122+7123 nová CVR Samsung Omnia II, dnes na 737/22.
Naopak sloupanej je už nějakej pátek Marketis.
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Už je tam asi týden stejně jako na 7132+7133. Teda doufam, že jsem si to neopsal špatně...jaluh píše:Na vozech 7122+7123 nová CVR Samsung Omnia II, dnes na 737/22.
Já jsem řekl,že po PÚ byla souprava 8362+8363 a né mladší 8392+8393demon píše:Pak to ovšem není prací dílenských při PÚ, jak někdo dole píše, ale pankráckých lakýrníků po nějakém ťukesu.Fořtík píše:Je to 8392. Dnes jsem jí řídil.
Pak to ovšem není prací dílenských při PÚ, jak někdo dole píše, ale pankráckých lakýrníků po nějakém ťukesu.Fořtík píše:Je to 8392. Dnes jsem jí řídil.
Všímavý uživatel fóra ji viděl na fotce zde, o pár příspěvků níž (na stejné stránce nyní)Karosák píše:Nevíte čím je polepená 9008? Já ji víděl jen v letu (jak jinak taky kachnu chcete vidět) a nestihl jsem reklamu příliš prostudovat. Baravami to připomíná Banco Popolare.
Je to 8392. Dnes jsem jí řídil.Absolut píše:Je to 8392. Dnes jsem ji potkal.
Jak jsem napsal, 8362+8363 to nebyla určitě. Spíš bych to viděl na tu 8392.Stringfellow píše:Byla to 8362+8363 nedávno byla na PÚ tak proto...jinak je to nejstarší Samsung na týhle soupravě,na soupravě 8392+8393 je jedna z nejmladší nebo prostě z těch čerstvějších...
Byla to 8362+8363 nedávno byla na PÚ tak proto...jinak je to nejstarší Samsung na týhle soupravě,na soupravě 8392+8393 je jedna z nejmladší nebo prostě z těch čerstvějších...Oskar píše:Možná 8392-3. Dnes jsem ji viděl, ale se svou mizernou pamětí na čísla vozů nic negarantuju.Fořtík píše:To jsem zvědav, jak vydrží, v rozkladu je už teď (reklama, ne vozy). Dále dostala velký zásah (nejspíš po nějakém šťouchu) reklama Samsung, bouhužel nevím na kterém voze (je to taková ta tmavě modrá verze - ne 8362+8363, ani ovoce) a chybí jí celá pravá přední část a vykukující červená vypadá velmi zajímavě - dnes k vidění na čtyřce.
Možná 8392-3. Dnes jsem ji viděl, ale se svou mizernou pamětí na čísla vozů nic negarantuju.Fořtík píše:To jsem zvědav, jak vydrží, v rozkladu je už teď (reklama, ne vozy). Dále dostala velký zásah (nejspíš po nějakém šťouchu) reklama Samsung, bouhužel nevím na kterém voze (je to taková ta tmavě modrá verze - ne 8362+8363, ani ovoce) a chybí jí celá pravá přední část a vykukující červená vypadá velmi zajímavě - dnes k vidění na čtyřce.
To jsem zvědav, jak vydrží, v rozkladu je už teď (reklama, ne vozy). Dále dostala velký zásah (nejspíš po nějakém šťouchu) reklama Samsung, bouhužel nevím na kterém voze (je to taková ta tmavě modrá verze - ne 8362+8363, ani ovoce) a chybí jí celá pravá přední část a vykukující červená vypadá velmi zajímavě - dnes k vidění na čtyřce.demon píše:Horbach asi prosinec 2010.