T6A5 a T6A5.3
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Karotka
- Uživatel
Re: T6A5 a T6A5.3
A co Trojská? Tam by i bez lidí musel pomáhat dvojnásobný počet vozů (tj. dohromady šestivozovka).
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No, docela zajímavej hadík by mohl vzniknout při sunutí (vlečení) 2xT3R.P (2x T6) v úseku Geologická - Hlubočepy s lidma. Že je to v reálu situace nejspíš nemožná je věc druhá, leč předpis na to pomatuje. Jestli se nepletu, v takovém vlaku by bylo spojeno osm vozů.
- 2217
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Trainzjohny 1: Viděla bych to tak, že pokud to bylo pro závadu, tak jel třeba singl, chcípnul, nakuplovala ho dvojice, taky chcípla, nakuplovala to celé další dvojice.
Ale protože to je asi dosti nepravděpodobné, šlo nějslíše o nějakou zkoušku. Možná zkoušeli, co měnírma vydrží, potom by mi vyplynula otázka 2: Zabíralo všechno, ale PTG jen první vůz, zbytek propojen přes spřáhla. Na otázku 3 si netroufnu hádat odpověď, ale osobně si myslím, že k první výhybce.
trolejové kontakty by tohle asi nezkously.
Ale ať to radši vysvětlí někdo fundovanější. Já jen zkouším odhadnout, co to asi tak mohlo znamenat.
Ale ať to radši vysvětlí někdo fundovanější. Já jen zkouším odhadnout, co to asi tak mohlo znamenat.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
MF v tématu 14T píše:No a to si ještě neviděla pětici té-šestek
1) Proč ??? Sunutí soupravy soupravy mi dáva 2+2=4 ale co ten pátý vůz ?
2) Jak ??? Jaké vozy v soupravě zabíraly a jak měli ptg ?
3) Dlouho ??? Jak daleko to takhle jelo ?
4) Díky za vysvětlení, páč tohle je trošku dost.
Buď a nebo si počkat až to bude vydávat jako hotovku...DPmPET píše:Nejlepší je na tom že to dělá i v 1:87 HO pan Barnet jako limitovanou serii 50 ks.Akorát že si to musíš jěště nalakovat![]()
DPmPET
Nejlepší je na tom že to dělá i v 1:87 HO pan Barnet jako limitovanou serii 50 ks.Akorát že si to musíš jěště nalakovatPepa píše:Vždyť je to pro film. Jako před lety rádoby Švýcarské T3 že...
DPmPET
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mnóóóó, čoveče tak nějak nijak...
První den se elektronici o cosi pokoušeli, ale od té doby stojí na nakládací koleji před výstrojákem, pantec dóle a ticho po pěšině.

První den se elektronici o cosi pokoušeli, ale od té doby stojí na nakládací koleji před výstrojákem, pantec dóle a ticho po pěšině.
Vždyť je to pro film. Jako před lety rádoby Švýcarské T3 že... 
K těm 2 ks T6A5 v pseudo nátěru Berlin-Ost.
Neodpovídá nátěr.Okení sloupky by měli mít bílý nátěr,bočnice oranžové s černým proužkem a nad plentama bílý pruh,černé plenty,bílá prsa(Nárazníky)
Neodpovídají i evidenční čísla 218 ..... se jedná o typ vozidla T6A2 219....... se jedná o vozy KT4D.
DPmPET
Neodpovídá nátěr.Okení sloupky by měli mít bílý nátěr,bočnice oranžové s černým proužkem a nad plentama bílý pruh,černé plenty,bílá prsa(Nárazníky)
Neodpovídají i evidenční čísla 218 ..... se jedná o typ vozidla T6A2 219....... se jedná o vozy KT4D.
DPmPET
Naposledy upravil(a) DPmPET dne 11.11.2007 21:10, celkem upraveno 2 x.
Je to 8725+8688DavidD píše:Mělo by jít o soupravu 8725+8668.
Přesně tak (chtěl jsem si na památku uloupit tu čelní cedulku 6 - Bahnhof a než jsem se nadál, nějakej šotouš mě předběhl) 
-
M_r
Všem díky za informace. Zajímavé, jak se v Praze dají točit filmy z měst hodně vzdálených. Nevím do jaké míry to je paskvil, ale pořád lepší, než když v Zurichu (?) podle filmu jezdily T3...
Bude to film o pádu Berlínské zdi...
Jako tramvajově je to paskvil, neodpovídající nátěr, BUSE, výklopný dveře...a že to neni A2 by se ještě i přehlídnout dalo
Jako tramvajově je to paskvil, neodpovídající nátěr, BUSE, výklopný dveře...a že to neni A2 by se ještě i přehlídnout dalo