ad reko TT Průběžná-Hostivař. No, a už je tam dvacítka...

Tady nějak nerozumím technologii, a kde udělali soudruzi chybu. Taky jsem si nevšiml, kdy by se na těch rekonstruovaných úsecích (kolejová pole ve štěrkovém loži) dělalo 2. a 3. podbití. V jakém časovém úseku se má dělat

Na koridorech je to krásně vidět, že dokud se neprovede 3. podbití, visí řetězovka jen na provizorních drátcích, aby se při průběžné konsolidaci dala upravovat její geometrie. Ale jaký je rozdíl mezi svrškem TT a "korytem"

(nemyslím kolejivo) Vždyť na velké dráze přece ty oblouky dostávají mnohem větší záhul a přesto neujíždí

Nebo ne

Docela mě to mrzí, protože už toho ujelo dost-tendlecten Hostivař, oblouk nad zastávkou Slánská ZC se taky nějak láme, nebo třeba oblouk pod Ohradou ke Krejcárku. I když tam v nedávné době pobíhali pikolíci
Správa TT a tenhle týden (v pondělí) mi přišel nějaký narovnanější-plynulejší. Možná mi něco ušlo. Naproti tomu to, co se zalilo živicí, nebo betonem drží (soudím dle toho, že nikde nevyhřezla zálivka, ani asfalt se nevyboulil).
A nebo ještě-ví se, že BKV oblouky ujíždějí. A přesto se Lipanská zalila betonem a drží a Ostrčilovo náměstí, podobného věku, už zase cestuje k Vyšehradu. Tak já nevim