Ale Milane, postavení vlakové cesty nesouvisí z rekounstrukcí, nýbrž s tím, jaká data se nahrajou do řídící jednotky.MM-Mikulovsky píše:Chemik: Přidávám se k tvému dotazu, jež si dovoluji ještě doplniti - "A budou-li nové ROV do smyčky Pankrác, tak bude jejich stavění rovnou nastaveno vlevo = vnější kolej, vpravo = vnitřní kolej a rovně = hlavní TT (do výstupní zastávky před vraty do "samotné" vozovny PA)?"
"Návěstítko" u výjezdu z obratiště před PA nesmysl:
1.) SA skanzen jej má kvůli přímému navolení vyjíždějících vlaků do SSZ křižovatky Vinice.
2.) Před PA by spíše mělo běžně přidržet vyjíždějící vlaky, jenž měly (nevím, jestli to platí stále) jízdní dobu na Synkáč o minutu dle JŘ delší než l.18. Ovšem na druhou stranu už se mi párkrát stalo, že mi PD volal, abych s 18 nenajížděl do nástupní zastávky před vyjíždějící náhradní vlak, jenž bych po té zdržoval - toto je důvod proti instalaci onoho návěstítka, protože PD nemá pravomoc vydat příkaz k jeho nedodržení (TT je před PA na PK).
Pokud jde o návěstítko, nemyslel jsem čočky, nebo něco takovýho, nýbrž návěstidlo výhybky a ptal jsem se, zda bude instalováno nad tu rozebranou sjezdovou výhybku u nástupní zastávky.
Jsi prostě klikař. Mě nikdy PD nevolal, abych někoho nezdržoval...