Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Spíš bych řekl, že to jde zjistit z GPS. Nevím teda, jaké mají tramvaje, ale u autobusů je na výkazu normálně vidět na mapě, jakou rychlostí kudy projížděl, tedy i to, jestli zastavil.
- Bobik
- Uživatel
Ne. Resp. jak z kterýho.
A co tachograf? Z toho by se to mělo zjistit, ne?Bobik píše:Upřímně? Slušnej řidič ví že udělal chybu, pamatuje si to a klepe se, aby si náhodou nikdo nestěžoval. Věřím že příště si dá pozor. U neslušnýho je to jedno, po něm to steče. Navíc to je tvrzení proti tvrzení, svědky ani důkazy nejsou a ti "imunní co v tom umí chodit" se z toho beztak nějak vylžou.
- Bobik
- Uživatel
Upřímně? Slušnej řidič ví že udělal chybu, pamatuje si to a klepe se, aby si náhodou nikdo nestěžoval. Věřím že příště si dá pozor. U neslušnýho je to jedno, po něm to steče. Navíc to je tvrzení proti tvrzení, svědky ani důkazy nejsou a ti "imunní co v tom umí chodit" se z toho beztak nějak vylžou.thriller2 píše: Ale jde mi spíš o to, jestli taková stížnost vůbec může mít výchovný efekt. Když si postěžuju na řidiče busu, že nezastavil v zastávce na znamení, tak se může do příště poučit a nezopakovat to. Ale v tomto případě zastávka po středě zmizí a tramvajákovi zůstane jenom černej puntík či co..
9001
Co se týče "panel ála Malostranská" - už nevím kdo to zde pronesl, ale dovolím si parafrázovat - na Prahu moc levné, nelze efektivně outsorcovat.
-----------------------
ADD "Křivodont" - by mě zajímalo, zda takovýhle umělecký díla jsou za stejnou cenu normálního, nebo je to x-násobně dražší. Tipuju co kudrlinka to minimálně 10tis.
Je mi jasný, že je to snaha o nějaký vývoj a zlepšení. Jen ty prachy, jen ty zbytečný (někomu do kapsy vyhozený) prachy mi na tom vadí.....
- Absolut
- Moderátor
9001: Ano, udržel.
Na Synkáč mastodonta nedají a na Otakarku jo 
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ještě tak rok - dva a tak 10-15 typů a bude to úžasný 
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
DavidD: Není tenhle mastodont spíš umělecké dílo?
Dole se rozšiřuje doleva, nahoře doprava. Z boku má elegantní esíčko.
Ač zlepšení tam je vidět každým mastodontem, tak stejně je pro mě nejlepší řešení ala Malostranská. Panel v přístřešku. Jedna technická. Udržel by přístřešek bez bočních stěn i panel ala malostranská?
Dole se rozšiřuje doleva, nahoře doprava. Z boku má elegantní esíčko.
Ač zlepšení tam je vidět každým mastodontem, tak stejně je pro mě nejlepší řešení ala Malostranská. Panel v přístřešku. Jedna technická. Udržel by přístřešek bez bočních stěn i panel ala malostranská?
V zastávce Otakarova ZC nám přibyl další typ mastodonta. Tentokrát s LCD sklopeným proti sluníčku. Musím přiznat, že na LCDčka na Podbabě vidím tak maximálně z 1/3 nástupiště. Tady bylo i při přímém slunci k přečtení z 1/2 nástupiště. Dávám 
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
To už se mi taky stalo, že mi někdo nezastavil v Dlážděné. Ale jde mi spíš o to, jestli taková stížnost vůbec může mít výchovný efekt. Když si postěžuju na řidiče busu, že nezastavil v zastávce na znamení, tak se může do příště poučit a nezopakovat to. Ale v tomto případě zastávka po středě zmizí a tramvajákovi zůstane jenom černej puntík či co..
A v mém konkrétním případě řidič na okamžik zastavil před zastávkou, protože tam stály dva busy, a možná jen zapoměl, že zastávka je jen 30 metrů dlouhá.
A v mém konkrétním případě řidič na okamžik zastavil před zastávkou, protože tam stály dva busy, a možná jen zapoměl, že zastávka je jen 30 metrů dlouhá.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
bobik: Vim, že to je hnusné, ale já bych to napsal bez ohledu na to jestli to udělal úmyslně nebo ne. Je to zastávka, která je poměrně využívaná. Taky by si omlouval někoho kdo by projel Dlážděnou?
Abych nebyl jenom kritický. Třeba zastávka U Balabenky, když se projela tak se toho moc nestalo...
Abych nebyl jenom kritický. Třeba zastávka U Balabenky, když se projela tak se toho moc nestalo...
-
gabuliatko
- Uživatel
Nezastavujem, máme zpoždění.
Taky bych hlášení nepsal.
- Bobik
- Uživatel
Asi takhle - valná většina tam nejspíš nezastavuje proto, protože na to prostě "zapomenou" , "nevšimnou si", nejsou zvyklý. Nedělaj to schválně. Ono na takový 22, kde do toho (obvykle zpožděnýho) vletíš na Pavláku, v Hostíku vypíšeš papíry, obhlídneš vůz, dojdeš si na záchod - a mnohdy ani to ne, protože není čas, tak nestuduješ nějaký vlepky kde se píše že se tam a tam staví. Hlášení většinou neposloucháš, ono když ti něco kecá celej den za hlavou, tak většinou vnímáš akorát zvuk jestli se odhlásila zastávka, méně už slova. Vím že ty co to projeli, tak činili neúmyslně a jen při první jízdě přes tu zastávku. Pak už stavěli. A kolega při střídání ti info o tom že se tam staví podá tak max. první den. Třetí jaksi nepředpokládá že to nevíš.
Nikoho neobhajuju, nikoho se nezastávám, jen se snažím popsat možný stav věcí a proč se tak děje. Chápu že cestující to může naštvat. Chceš-li na někoho něco napsat, klidně tak učiň, je to určitě chyba řidiče, to bezesporu. Já osobně bych však psal pouze na toho, o kom bych věděl že to udělal schválně.
Nikoho neobhajuju, nikoho se nezastávám, jen se snažím popsat možný stav věcí a proč se tak děje. Chápu že cestující to může naštvat. Chceš-li na někoho něco napsat, klidně tak učiň, je to určitě chyba řidiče, to bezesporu. Já osobně bych však psal pouze na toho, o kom bych věděl že to udělal schválně.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No, taky nevím co k tomu říci a proč mám já, zde poctivě zastavující, poslouchat, proč tam nestavíme, od kaštanstva i známých, kteří se mě ptají, jak to teda je. V terénu pak slýchám o nezastavení na Čecháči jako "dobrej fór" a já samotný, když jsem chtěl zastávku využít coby kaštan, jsem odjel až 3. spojem
Takhle tu prestiž nevybudujem 
ok, díky a ještě se zeptám, má smysl psát stížnost na řidiče, který v této zastávce nezastavil? nechci se někomu mstít nebo tak.., ale trochu mě to štve