thriller2 píše: Ale jde mi spíš o to, jestli taková stížnost vůbec může mít výchovný efekt. Když si postěžuju na řidiče busu, že nezastavil v zastávce na znamení, tak se může do příště poučit a nezopakovat to. Ale v tomto případě zastávka po středě zmizí a tramvajákovi zůstane jenom černej puntík či co..
Upřímně? Slušnej řidič ví že udělal chybu, pamatuje si to a klepe se, aby si náhodou nikdo nestěžoval. Věřím že příště si dá pozor. U neslušnýho je to jedno, po něm to steče. Navíc to je tvrzení proti tvrzení, svědky ani důkazy nejsou a ti "imunní co v tom umí chodit" se z toho beztak nějak vylžou.
9001

taknějak tě chápu a částečně i souhlasím - jenže, jak psal thriller2 - taky jde o ten výchovnej efekt. Navíc tím že to (z valné většiny) nebylo schválně a udělalo to docela dost lidí, ukazuje spíš na "chybu v systému".
Co se týče "panel ála Malostranská" - už nevím kdo to zde pronesl, ale dovolím si parafrázovat - na Prahu moc levné, nelze efektivně outsorcovat.
-----------------------
ADD "Křivodont" - by mě zajímalo, zda takovýhle umělecký díla jsou za stejnou cenu normálního, nebo je to x-násobně dražší. Tipuju co kudrlinka to minimálně 10tis.
Je mi jasný, že je to snaha o nějaký vývoj a zlepšení. Jen ty prachy, jen ty zbytečný (někomu do kapsy vyhozený) prachy mi na tom vadí.....