Vozovny - všeobecná diskuze
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vozovny - všeobecná diskuze
Deponované "cizi" vozy ve vozovně Vokovice dnes v 19h:
5. kolej:7291, 6821+6813, 8006+8047; před vraty: 7233
6. kolej:5513+5517, 8040+8034, 7042; před vraty: 8600, 5518
Vsechny zminene vozy bonusem nemaji symbol S49.
5. kolej:7291, 6821+6813, 8006+8047; před vraty: 7233
6. kolej:5513+5517, 8040+8034, 7042; před vraty: 8600, 5518
Vsechny zminene vozy bonusem nemaji symbol S49.
-
jaluh
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť byse tyto úseky měly také v létě opravit...gabuliatko píše:nezapomeň na NárodníPolaanek píše:No, a po skončení výluky v září by se mohly do Motola vrátit všechny 14T a KT8D5 zas do Hloubětína. Důvod výměny už pomine - stav TT v Plzeňské. Logicky se tato možnost nabízí.a Spálenou
- BerryML
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Co jsem pochytil v depu, tak Motol bude převážně ÚD s DO a opravama ve Strašnicích, noční ze Žižkova a zbytek Pankrác... (ale kdo ví?)
KT8 si u nás ještě nějaký ten pátek zajezdí
KT8 si u nás ještě nějaký ten pátek zajezdí
Naposledy upravil(a) BerryML dne 18.5.2010 13:53, celkem upraveno 1 x.
-
gabuliatko
- Uživatel
nezapomeň na NárodníPolaanek píše:No, a po skončení výluky v září by se mohly do Motola vrátit všechny 14T a KT8D5 zas do Hloubětína. Důvod výměny už pomine - stav TT v Plzeňské. Logicky se tato možnost nabízí.
No, a po skončení výluky v září by se mohly do Motola vrátit všechny 14T a KT8D5 zas do Hloubětína. Důvod výměny už pomine - stav TT v Plzeňské. Logicky se tato možnost nabízí.
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
U nás prý mají být z Motola jen T6. Pro 14T prý nemáme ideální výhybky...
Rozmazlená tramvaj! 
Šmarjááá, já nechci poršata na pankráci, vždyžť nám to rozbije celej dvůr...
Bobik píše:Co jsem slyšel já, tak MO - ÚD + PA, VO - HL + KO. Jaký přesný škatulata to budou nevím, ale zaslechl jsem že už se za chvíli pomalu budou převážet některý vozy a postupně zatahovat do jiných vozoven (alespoň u nás se o tom začíná šuškat).
- Bobik
- Uživatel
Co jsem slyšel já, tak MO - ÚD + PA, VO - HL + KO. Jaký přesný škatulata to budou nevím, ale zaslechl jsem že už se za chvíli pomalu budou převážet některý vozy a postupně zatahovat do jiných vozoven (alespoň u nás se o tom začíná šuškat).
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
VO - počítám, krom, toho co zůstane v nich na odříznutou Šárku - Podbabu se přesune do KO případně ještě HL, ne? Zbytek MO snad na PA - či Ži, s tím, že do Mo se odstaví nepotřebné ceduláky.
Mistři v depu SA plašej, že budeme mít větší vypravení o prázdniny než v klasický pracovní den během roku. Co je na tom pravdy netuším. Kam, ale ty vozy chtějí případně narvat netuším, už takle vyjíždí vše co má kola a ve vozovně zůstávají dvě dvojice jako rezervy a devět sól na noční.
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Už je asi na čase provařit, o čem kuloáry zatím jenom šuškaly: valná část motolských 14T (cca 30ks) bude během výluky vozovny Motol dislokována v ÚDDP. Ale hlavně se teď neptejte, kam půjde zbytek a Vokovice 
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Tady na Tram - fóru to proběhlo relativně nedávno. Tipuju pár měsíců zpět, nejdýl tak rok.OMH píše:A kdy se o druhém vjezdu uvažovalo?
A kdy se o druhém vjezdu uvažovalo? Plus kdy se uvažovalo o KT8 ve Vokovicích?
Díky současnému stavu v podniku to vidím výhledově jako metro v Třešňové.P_V píše:Před časem se mluvilo o záměru vybudovat zadní vjezd do této vozovny, aby se usnadnila manipulace s jednosměrnými vozy. Jak si ten plán stojí teď?8750 v diskusi KT8 píše:Bylo plánováno deponovat KT8 i ve Vokovicích, proto byl také upraven dvůr pro jejich provoz.
Před časem se mluvilo o záměru vybudovat zadní vjezd do této vozovny, aby se usnadnila manipulace s jednosměrnými vozy. Jak si ten plán stojí teď?8750 v diskusi KT8 píše:Bylo plánováno deponovat KT8 i ve Vokovicích, proto byl také upraven dvůr pro jejich provoz.