Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
MM: Tak ti ušetřím cestu. Hostivař bez jakéhokoli zájmu. Sice před smyčkou se něco sváří, ale v režii DPP...
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
pánové vy mne fakt strašíte - asi budu muset se tam během mého zítřejšího volna tráveného v Praze (a počítám jejím okolí) podívat.
No a navíc je to den, jež jsem nedávno tady označil (díky ukončenému státními svátky "prodlouženému" víkendu) jako nejvhodnější pro začátek prací externí firmy.
No a navíc je to den, jež jsem nedávno tady označil (díky ukončenému státními svátky "prodlouženému" víkendu) jako nejvhodnější pro začátek prací externí firmy.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A marigontky DPP a nebo nějaké externí firmy?
Trochu se obávám, aby nakonec nedošlo na šolichání panelů a konec...
Trochu se obávám, aby nakonec nedošlo na šolichání panelů a konec...
Včera jsem po nějaké době jel 154 a tak jsem sledoval jestli se něco děje na Švehlově. Kousek, za autobusovou zastávkou Sídliště Zahradní město je parkoviště vyhrazené jen pro stavbu..tak třeba se tu něco bude dít. A na konečné v Hostivaři je taky víc mobilizace než tam bylo minulý týden..resp. došlo k obměně. Zmizela těžká technika a přistavili maringotku...
- majkrosoft918
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
+ zbytečná linka X-26 která jezdí poloprázdná ,jako kdyby nestačila linka 1549001 píše:Von: Docela mě začínáte strašit kolego... On zásadní problém je, že i trat v Průběžné od křižovatky je docela mizerná a moc ji nedávám...
Zeptám se znalých. Jak to tedy vypadá s reko? Už něco prosáklo ven?
A nakonec dábělská myšlenka. Myslíte,že kdyby se náhodou trat nerozjela nechají se lidi na Hostivaři přestupovat na metrobus X-22
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Von: Docela mě začínáte strašit kolego... On zásadní problém je, že i trat v Průběžné od křižovatky je docela mizerná a moc ji nedávám...
A nakonec dábělská myšlenka. Myslíte,že kdyby se náhodou trat nerozjela nechají se lidi na Hostivaři přestupovat na metrobus X-22
-
von Špilberk
- Uživatel
Tak jsem na Průběžné učinil šokující zjištění: Rozjezdová výhybka je už zadlážděná, kostky zality asfaltem a...
... nové kolejnice pečlivě svařeny s původními kolejnicemi v BKV panelech.
Sjezdová výhybka zatím připojena k trati není, tak snad je ještě nějaká naděje.
... nové kolejnice pečlivě svařeny s původními kolejnicemi v BKV panelech.
Sjezdová výhybka zatím připojena k trati není, tak snad je ještě nějaká naděje.
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Že by přihlašování do následného SSZ? Mě to tam často padá do jízdy. Pěkně seřízené SSZ mimochodem.Fořtík píše:Dnes mám linku 24 a tak jsem se poprvé podíval na reko Bulovku - jako řidič.Dotaz: Tuší někdo, k čemu jsou "jakoby ROV" bedýnky v obvodu uzamykatelné výhybky na Stírce od Bulovky? Ptám se, protože jsou tam jenom tři a daleko od sebe - výhybkové obvody vypadají jinak. Nebo ne?
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dnes mám linku 24 a tak jsem se poprvé podíval na reko Bulovku - jako řidič.
Dotaz: Tuší někdo, k čemu jsou "jakoby ROV" bedýnky v obvodu uzamykatelné výhybky na Stírce od Bulovky? Ptám se, protože jsou tam jenom tři a daleko od sebe - výhybkové obvody vypadají jinak. Nebo ne?
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mne by naopak nešlo do hlavy použití bez žlábkové kolejnice jen na dvou cca 100metrových úsecích mezi (značně prudkými) oblouky!Láďa píše:Nějak mi to nejde do hlavy, uděláme reko, ale dáme tam žlábek.
Nějak mi to nejde do hlavy, uděláme reko, ale dáme tam žlábek.
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
fotoprůjezd Průběžná http://ttnz.cz/kasme/v/ostatni/kasme/tr ... 12/120703/
časosběrné video z webkamery Trojský most: 9/2011 - 6/2012 http://www.youtube.com/watch?v=rbAR8yWv1L8
časosběrné video z webkamery Trojský most: 9/2011 - 6/2012 http://www.youtube.com/watch?v=rbAR8yWv1L8
-
jaydee2008
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
-
von Špilberk
- Uživatel
Záleží i na smlouvě, kdy má akce začít. Jinak bych řekl, že akce je sice v režii jiné firmy, ale investorem je DPP. Tedy mělo by platit, že ten kdo platí, také poroučí. A DP by si měl dělat řádný dozor nad plněním termínů, aby to nedopadlo jako loni v Podolí, kde se nejvíc dělníků a techniky objevilo v den uvedení do provozu.7080 píše:Jestli to nebude tím, že je to stavba v režii jiné firmy. Prázdniny jsou docela dlouhá doba, čas ji zatím netlačí. Uvidíme zítra jestli se něco rozjede.
Jinak stavební tempo mají úžasné i jinde. Sice to není TT ale napíšu to sem: REKO Michelská má trvat do listopadu. Místo, aby se snažili zkrátit termín a vrátit dopravu do normálu, tak tam o víkendu není ani noha.